Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci’nin dediği çıktı, Dilek Taşı dizisi farkını hissettirdi!

Salih Bademci’nin dediği çıktı, Dilek Taşı dizisi farkını hissettirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Salih Baldemci, Dilek Taşı dizisinin ilk bölümü öncesinde yaptığı açıklamada projeden ne kadar çok etkilendiğini anlatmış ve izleyicilerin de büyük beğenesini kazanacağını ifade etmişti.

Salih Bademci, son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile takdir üstüne takdir alan bir oyuncu. Kariyerinin en verimli döneminde yer alan Bademci, ekrana bu sefer Mustafa Yılmaz karakteri ile dönüş yaptı.

Duygusallığı çok yüksek olan Dilek Taşı dizisi, Türkiye’nin 1980’li yıllarında geçtiği için de o dönemi hatırlayan izleyiciler için bir nostalji anlamına da geliyor.

Çekimlerin çok güzel geçtiğinden ve ekibin çok heyecanlı olduğundan bahseden Salih Bademci, dizi ile birlikte yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Performansı ile göz dolduran oyuncu, bu projede bulunmaktan memnun.

Salih Bademci, “Çok güzel geçiyor, çok heyecanlı ve çok dinamik bir dizi. Ben çok heyecanlıyım çünkü yine bir dönem işi ve benim için dönem işi çok başka ve heyecanlı oluyor. Çok zevk aldığım bir şey, o yüzden çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Bir aile dramının yanı sıra duygu yüklü bir baba ile kızının hikayesini de anlatan Dilek Taşı dizisinin ilk bölümünü birçok izleyici gözyaşları ile takip etti.

Salih Bademci de hikayeden emin ve izleyicilerin yüreğinin dayanma sınırlarını zorlayacaklarını düşünüyor.

Usta oyuncu, ekip arkadaşlarına da överek duygularını şu sözlerle ortaya koydu:

“Birincisi ekibimiz muazzam senaristimizden, yönetmenlerimize ve oyuncu arkadaşlarımıza kadar. Çok keyifli çalışıyoruz. İzleyici muhtemelen fark edecektir. “Nasıl çekti bunlar?” diyecektir. Gerçekten kalbi dayanırsa insanların çok keyifle izleyecekleri bir iş olacak. Sanırım insanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi, ağızlarında şahane bir tat kalacak ve çok zevk alacaklarını düşünüyorum.”