Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde aşk acısı katlanarak artıyor!

Gönül Dağı dizisinde aşk acısı katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran, haftalardır tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı’nın 14. Bölümü 30 Ocak Cumartesi saat 20:00’de TRT 1’de. Bozkırda bir Anadolu masalı… Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

30 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek Gönül Dağı’nın 14. Bölüm özeti ise şöyle: “Dilek’in evinde elektrikler kesilir. Anne-kız bu problemi çözmeye çalışır, fakat sorun çözümsüz bir noktadadır. Onların yardımına Taner yetişir ve onlara özel bir icad geliştirerek sorunu çözer. Kısa sürede geliştirdiği bu icad, kasabanın da dikkatini çekecektir.

Veysel ve Cemile, Dişçi Musa’nın evine taşınmaya kararlıdır. Bu taşınmaya karşı olan Döndü, onları vazgeçirmek için ne yapacaktır? Asuman’ın gönderilmesine engel olamayan Ramazan, bu durumu kabullenemez ve Ankara’ya doğru yola çıkar. Ramazan, Asuman’ı alıp kasabaya geri getirebilecek midir?

Öte yandan Zahide’nin Sefer’le evlenmesini istemeyen Erkan, ikisini zor durumda bırakacak işlere kalkışır. Sefer ve Zahide, bu zorlukların altından kalkabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI/TRT 1

YAPIMCI : Köprü Film/Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN : Yahya Samancı

HİKAYE : Mustafa Çiftçi-Ali Asaf Elmas

SENARYO : Ali Asaf Elmas-Mustafa Becit

OYUNCULAR : Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün

MÜZİK DİREKTÖRÜ : Hasan Saltık/Kalan Müzik

MÜZİKLER : Engin Arslan-Murat Başaran (Mayki)-Sunay Özgür

YAYIN TARİHİ : 30 Ocak Cumartesi 20.00/TRT 1