Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’e bomba düştü, Zeynep gerçeğini haykıran Özlem haksız değil!

Doğduğun Ev Kaderindir’e bomba düştü, Zeynep gerçeğini haykıran Özlem haksız değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam yayınlanan 29. bölümünde öyle bir sahne vardı ki, izleyiciler Zeynep gerçeklerinin ortaya dökülmesinden rahatsız olsa da Özlem karakterine hak verdi.

Ebru Cündübeyoğlu’nun diziye yeni katıldığını ve Savaş’ın ablası Özlem’e hayat verdiğini ve çok sert cümlelerle de Zeynep’i hedef aldığını hatırlatalım. Cündübeyoğlu, rolünü gayet başarılı canlandırıyor ve ağzından çıkan birçok söze de dizinin hayranları imzasını basıyor…

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde çok çarpıcı bir sahne vardı. “Bu mu övmelere doyamadığınız Zeynep” diye söze başlayan ve üst üste salvolarda bulunan Özlem’in sözlerini değerlendiren izleyiciler, onu hiç de haksız bulmadı.

Özlem diyor ki, “Kadının kocası manyak. Boşandığı kaçırmış, hapse girmiş. Zeynep’in kızının kardeşinin annesi eğer o kadın ise, bebeğin babası kim? Evin reisi hapiste. Bunlar iki kadın kuma gibi aynı evde, adam hapisten çıkacak mı diye gün sayıyorlar. Bir evde iki anne. Böyle bir evde, böyle bir ailede yetişmiş bir kız gerçekten nasıl pırlanta gibidir değil mi dayı?”

Özlem konuştukça izleyiciler de bu sözlere hak verdi. O sözleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Dizinin sadık izleyicileri de Özlem bu sözleri söyledikçe, üst üste sıraladıkça hak verdiklerini belirten yorumlarda bulundu. Sosyal medyada Özlem’in çıkışına yönelik yorumlar dikkat çekti:

“Özlem, Zeynep ve ailesini saydıkça ya haklı kadın diyorum. Kim ister yeğenini böyle bir aileye sokmaya.
Zeynep al Nermin anneni çek git yurt dışına. Dünyanın en saçma grubu oldunuz.”

“Zeynep’in evine kim girse aynı tepkiyi verir, bu tepkiyi vermeyen tek insan Barış olmuştu. Onla da aralarına nifak tohumu girecek kesin.”

“Özlem çok çok haklı, söylediği her şey de doğru bence. Zeynep zaten çoğu zaman sınırlarını belirleyemiyor. Her şey de bu yüzden başına geliyor. Zeynep yaptığı saçmalıklar ve tutarsız davranışları yüzünden Barış’ı harcayacak belli ki.”

“Özlem haklı.Kim kardeşinin eski kocasını ve onun ailesini hayatından çıkaramamış biriyle olmasını ister ki? Barış’ın savunması çok güzeldi ama.”

Doğduğun Ev Kaderindir'e bomba düştü, Zeynep gerçeğini haykıran Özlem haksız değil! 2 Doğduğun Ev Kaderindir'e bomba düştü, Zeynep gerçeğini haykıran Özlem haksız değil! 3 Doğduğun Ev Kaderindir'e bomba düştü, Zeynep gerçeğini haykıran Özlem haksız değil! 4