Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde bir şeyler eksik, bir şeyler yarım!

Gönül Dağı dizisinde bir şeyler eksik, bir şeyler yarım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, reytingleri toplayan ve rakiplerine de fark atan bir konumda… Berk Atan ve Gülsim Ali ilhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları yeni bölümleri büyük bir heyecan ile bekliyor. Şimdiye kadar 13 bölümü yayınlanan TRT1 dizisinde yine hüzünlü anlara şahitlik edeceksiniz.

Taner ile Dilek aşkının bir türlü yola girmediği, birbirlerine özlemle geçirdikleri anlara şahitlik edeceksiniz… Dizinin 14. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Taner diyor ki, “İnsan cefasına razı olmadıktan sonra ona aşk denir mi? Sen yokken hep bir şeyler eksik, bir şeyler yarım. Sen varsan ben varım, sen yoksan ben yokum.”

Dizide Taner ile Dilek’in bir türlü kavuşamamasının hüznü izleyicileri de üzecek ama, Ramazan’ın Asuman sevdasının yol açtıkları ise bir hayli gülümsetecek. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner ile amca oğulları yeni bir icat peşinde koşacaklar.

Eğlenceli anların da yaşanacağı dizinin 14. bölümünde karlı ortam ise kış şartlarının Eskişehir’in Sivrihisar bölgesinde ne kadar çetin olduğunu da anlatıyor. Sefer ve Zahide arasındaki aşkın yansımalarını da yeni bölümde izleyeceksiniz.

İşte Gönül Dağı dizisinin 14. bölümünden 2.fragman: