Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde ortadan kaybolan karakter olay şekilde geri döndü!

Sen Çal Kapımı dizisinde ortadan kaybolan karakter olay şekilde geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde neler olduğuna izleyiciler bile inanamıyor… Bige Önal’ın canlandırdığı Selin karakteri bir süredir dizide yoktu. Ancak geri dönüşü olaylı olacak…

Bir uçak kazasında kaybolan Serkan ortaya çıkıyor. Ancak Serkan’ın birlikte geri döndüğü kişi Selin… İzleyiciler ise büyük şok yaşayacak. Aylardır Serkan’ın dönüşünü bekleyen Eda, Selin ile el ele görünce ne yapacak? Dizinin hayranları ise hikayenin bu noktaya getirilmesinden çok rahatsız.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 29. bölümünden 2. fragman yayınlandı. İzleyicilerin sosyal medyada tepkisini çeken görüntüler büyük şaşkınlık da yarattı. Dizi hayranları, “Selin’den nefret ediyorum, neden geldin” diye yorum bıraktı. Serkan’ın hafıza kaybı yaşadığını düşünen dizi hayranları, Selin’in de onu kandırdığını düşünüyor.

Sen Çal Kapımı hayranları bu durumdan rahatsız olduklarını “Senaristler reytingleri düşürmeye çalışıyor” diye gönderme yaparak iletiyor. Dizinin Serkan -Eda aşkı üzerine kurulduğunu ama tam da evlenecekleri gün uçağı kaybolan Serkan’ın bu şekilde geri dönüşü kimseyi memnun etmeyecek gibi duruyor.

“Şaka mı bu senarist” diyen dizi takipçileri, Serkan ile Selin’in el ele tutuştukları sahneyi de şimdiden eleştirmeye başladı bile… Birçok dizi hayranı fragmanı izleyince hem kızdığını hem de üzüldüğünü belirten yorumlar yaptı.