Ana sayfa Dizi Analiz Gönül Dağı dizisinde bu sefer hikaye tersine döndü!

Gönül Dağı dizisinde bu sefer hikaye tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor. Dizinin 8 Ocak Cumartesi akşamı 46. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümde hikayede önemli bir gelişme yaşanacak.

Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman ile Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterleri yine sorunlarla baş başa kalıyor… Daha önce Ramazan, sevdiği ama bir türlü kavuşamadığı Asuman’ı kaçırmıştı.

Yeni bölümde ise hikaye tersine dönecek. Bu sefer Asuman, Ramazan’ı kaçırıyor… Dizinin usta isimlerinden Ege Aydan, Minür karakterine hayat veriyor. Belediye Başkanı Münir olarak hikayede yer alan oyuncu, yine ustalığını sergiliyor.

Münir karakteri kızı Asuman ile Ramazan’ın evliliklerine çok sert bir şekilde karşı çıkacak. Yeni bölümde “Benim bu evden cenazem çıkmadan, Asuman gelinliği ile çıkıp da Ramazan’ın koluna giremez” diyerek sert bir çıkış yapacak.

Ramazan ve Asuman karakterlerinin aşkı yine büyük bir sınavdan geçecek. Münir başkanı ikna edene kadar gerekirse Ramazan beklemek istiyor. Ancak Asuman onu kaçıracak. Yine eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor.