Ana sayfa Dizi Analiz Gönül Dağı dizisinde ortalığı karıştıran karar!

Gönül Dağı dizisinde ortalığı karıştıran karar!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin, TRT1’in en başarılı yapımlarından birisidir. Reytingleri ile bu sezonun en iyi dizileri arasında ilk 3’te yer alan Gönül Dağı’nın yeni bölümü çok etkileyici olaylarla dolu… Asuman, Ramazan’ı kaçırma kararı ortalığı fazlasıyla karıştıracak. Asuman ile Ramazan’ın kararlı tutumu ise Münir beyin rahatsızlanmasına yol açacak. Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir karakteri diziden ayrılacak mı? Yeni bölümde bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz.

Gedelli Sakinlerini Nasıl Sürprizler Bekliyor? Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekoru kıran, hem gün birincisi, hem de haftanın en çok izlenen dizisi olarak başarısını katlayan Gönül Dağı’nın 47. Bölümü, 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de ekrana geliyor. İşte dizinin yeni bölümünden detaylar:

Ramazan’ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden etkilenen Asuman, radikal bir kararla onu kaçırmaya karar verir. Bu defa rollerin değişmiş olmasıyla Asuman ve Ramazan’ı nasıl bir yolculuk beklemektedir?

Öte yandan Sefer, Zahide ve Dişçi Musa, bir doktorla görüşmeye giderken Kenan ile Veysel de Kenan’ı büyüten annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar. Hepsini, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizler beklemektedir?

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.  Gönül Dağı 47. Bölümüyle 15 Ocak Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…