Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin setinde büyük şok! İki oyuncu ile birlikte tam 40 kişi koronavirüse yakalandı!

Gönül Dağı dizisinin setinde büyük şok! İki oyuncu ile birlikte tam 40 kişi koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tüm dünyada yaşanan Covid 19 salgını, Eylül ayından itibaren yeniden tırmanışa geçti. Ocak ayı itibari ile dünyayı etkilediği öğrenilen ve Mart ayında da Türkiye’de yayılmaya başlayan Koronavirüs nedeniyle uzun süreli tedbirler alınmış, sokağa çıkma yasakları ile birlikte pek çok önlem alınmaya çalışılmıştı.

Maskesiz dolaşmanın yasaklandığı bir dönemle birlikte yaz aylarında kısmen gevşetilen kimi tedbirlerden sonra pek çok ülkede daha sert tedbirler alınmakta. Türkiye’de de son dönemde artış gösteren vakalar nedeniyle önlemler alınıyor.

Ancak bu süreçte çalışma ortamları her ne kadar tedbirlere uyularak düzenlense de dizi-sinema-reklam gibi setlerde oyuncuların ya da set çalışanlarının koronavirüse yakalandığı haberleri gelmeye devam ediyor.

Aşk 101, Yeni Hayat, Sen Çal Kapımı, Bay Yanlış gibi kimi dizi setlerinden korona haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonun sevilen komedi dizisi Gönül Dağı’nın setinde çalışanlarla birlikte iki oyuncunun da testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Gönül Dağı dizisinin setinde büyük şok! İki oyuncu ile birlikte tam 40 kişi koronavirüse yakalandı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre dizinin oyuncularından Gülsüm Ali İlhan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından usta oyuncu Ali Düşenkalkar’ın da testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Set çalışanlarından ise 38 kişinin testi pozitif çıktı.

Gönül Dağı dizisinin setinde büyük şok! İki oyuncu ile birlikte tam 40 kişi koronavirüse yakalandı! 9

Yaşanan bu gelişmenin ardından dizinin çekimlerine ara verildi. Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşacağız…