Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden sürpriz adım! Berk Oktay gitti ama diziyle ilgili yeni gelişmeler var

Savaşçı dizisinden sürpriz adım! Berk Oktay gitti ama diziyle ilgili yeni gelişmeler var

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisinin yeni sezonda çekilip çekilmeyeceği merakla beklenirken bir anda ivme kazanan durumlar izleyenleri şaşırttı. Zira sezon başından beri net bir bilgi alınamayan diziyle ilgili bir kaç gündür hızlı bir gelişme yaşanmakta. Ekranın klasiği haline gelen dizinin bu sezon başında 3 bölüm yayınlanıp daha sonra haber alınamaması şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Bu 3 bölümün geçtiğimiz sezon çekilen ve stokta olan bölümler olduğu ortaya çıktı. Yeni sezon çekimleri için ise Eylül ayında Berk Oktay ile anlaşma sağlandığı ve Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli ile de görüşmelerin sürdüğü dizinin yapım firması Limon Yapım tarafından açıklanmıştı.

Ancak aradan geçen zamana karşın dizinin çekimlerinin başlamaması ve Berk Oktay’ın isminin Yasak Elma dizisiyle anılması kafaları iyice karıştırmıştı. Dün Berk Oktay’ın sosyal medya hesabından Savaşçı dizisine veda etmesiyle birlikte bir anda ortalık karıştı!

Savaşçı dizisinden sürpriz adım! Berk Oktay gitti ama diziyle ilgili yeni gelişmeler var 7

Bu açıklamanın ardından Med Yapım’ın resmi hesabından da Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine geldiği resmen duyuruldu. Yaşanan bu gelişmeler karşısında hala yanıt bulmayan bir soru daha vardı: Peki Savaşçı dizisine ne oldu?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bir bilgi aslında bu sorulara bir yanıt oldu. Verilen bilgiye göre Savaşçı dizisinde Berk Oktay’ın oynadığı Kağan Bozok karakteri için bir başka oyuncu arayışı başlamış.

Bu da demek oluyor ki Savaşçı devam edecek ve üstelik Kağan Bozok karakteri de dizinin hikayesinden çıkarılmayacak. Yani sadece bir oyuncu değişikliği ile dizinin yeni bölümleri çekilecek. Tabii diğer oyuncular hakkında henüz bir bilgi yok. Bu gelişmelerden sonra başka oyuncuların da ayrılmış olma ihtimalleri var ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgi yok. Bekleyip göreceğiz…