Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nda sadece Cihat Süvarioğlu parlamadı, Hazal Çağlar’ı da peşinden sürükledi!

Gönül Dağı’nda sadece Cihat Süvarioğlu parlamadı, Hazal Çağlar’ı da peşinden sürükledi!

tarafından ker_def

Memleket hasreti çeken Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Cumartesi akşamları reyting rekoru kıran Gönül Dağı, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Hafta sonları TRT 1 izleyicilerinin buluşma noktası olan dizide, Belediye Başkanı Münir beyin kızı Asuman’ı canlandıran Hazal Çağlar da Gönül Dağı’nın, güzelliği ve yeteneğiyle göz dolduran genç oyuncularından…

Hazal Çağlar’ın dizide bu kadar çok öne çıkmasının altında ise Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterinde gizli. Süvarioğlu, karaktere o kadar başarılı bir şekilde hayat veriyor ki, henüz daha dizi setlerinde yeni yeni kendini gösteren Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar, daha da çok öne çıkıyor. Ramazan’ın her sahnesi Gönül Dağı izleyicileri için büyük bir keyif. Ayrıca karakterin aşk sözleri de çok etkili. Hem komedi hem de duygusal sahnelerde Süvarioğlu’nun partneri olan Hazal Çağlar da bu fırsatı iyi kullandı ve kendini göstermeyi başardı.

Gönül Dağı'nda sadece Cihat Süvarioğlu parlamadı, Hazal Çağlar'ı da peşinden sürükledi! 9

Çağlar, “Gönül Dağı, uzun zamandır televizyon izleyicisinin arayıp da bulamadığı her şeyi ekranlara yansıtıyor. Çaylarını demleyip ailece dizimizi izliyorlar, kah gülüyor kah ağlıyorlar… Gönül Dağı ailesine dahil olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Asuman’ın, samimiyete, dostluğa, arkadaşlığa aç bir genç kız olduğunu vurgulayan Hazal Çağlar, şunları söylüyor: “Hayatı babasının kuralları arasında geçmiş yalnız bir kız… Tek yareni bağlaması olmuş bu yaşına kadar… Müziğin içinde bulmuş samimiyeti de arkadaşlığı da… Hayalleri olan, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayan masum bir kız Asuman…”

Gönül Dağı'nda sadece Cihat Süvarioğlu parlamadı, Hazal Çağlar'ı da peşinden sürükledi! 10

Hazal Çağlar, Gönül Dağı’nda hayallerinin peşinden koşarak uçak icad eden amcaoğullarından Ramazan’ın Asuman’a olan aşkının karşılık bulup bulamayacağı yönündeki soruya ise şu cevabı veriyor:

“Asuman, Ramazan’ın aşkına karşılık vermekten korkuyor. Çünkü Ramazan’ın aşkı Asuman’ın hayatındaki her şeyden daha gerçek. Daha önce böylesine saf bir duyguyla karşı karşıya kalmamış bir kızın bu kadar gerçek bir duygu karsısında tek hissettiği şey korku aslında… Hem kırmaktan hem de kırılmaktan korkuyor Asuman… Belediye başkanının kızı olduğu için Ramazan’ı incitmelerinden korkuyor… Ancak böylesine masum bir sevgi karşısında çok fazla direnemeyecektir Asuman… Çünkü ona iyi gelecek her şey Ramazan’da toplanmış sanki…”

Gönül Dağı'nda sadece Cihat Süvarioğlu parlamadı, Hazal Çağlar'ı da peşinden sürükledi! 11

“ESKİŞEHİR’İ KEŞFETMEYE ÇALIŞIYORUM”

Gönül Dağı dizisi çekimlerinin yoğun geçtiğini, ancak set dışındaki zamanlarda uzun yürüyüşler yapıp kitap okuduğunu belirten genç sanatçı sözlerini şöyle sürdürüyor: “Eskişehir’i keşfetmeye çalışıyorum. Sette adeta bir aile gibi olduk, bol bol sohbet ediyoruz. Keyifli saatler geçiriyoruz. Fırsat buldukça İstanbul’a gidiyor ve ailemi ziyaret ediyorum.”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizinin 19 Aralık Cumartesi akşamı 9. bölümü yayınlanacak, yeni fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün’ün rol aldığı dizinin 9. Bölümü ise 19 Aralık Cumartesi saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.