Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Görenler Ayça Ayşin Turan’a aşkın çok yakıştığını, ışık saçtığını düşünüyor!

Görenler Ayça Ayşin Turan’a aşkın çok yakıştığını, ışık saçtığını düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçen yıl Ada Masalı dizisinin başrolünde yer aldı. Bir dizi aşkının daha gerçek olduğu Ada Masalı’nda Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın partnerliği, aşka dönüştü. Ada Masalı dizisi bitti ama onların aşkı hala sürüyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin hayranları da bu duruma çok sevinmişti. İki genç ve başarılı ismin aşkta aradıklarını bulması, her hallerine de yansıdı. Sosyal medyadaki pozları ile mutluluklarını sergileyen ikili, röportajlarında da tavırlarıyla hayatlarının ne kadar iyi gittiğini gösteriyor.

Ayça Ayşin Turan, bir kozmetik markası ile yaptığı anlaşmayla dikkat çekerken, hem yenilenen imajı hem de gülen yüzüyle hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Oyuncuyu görenler ise “Aşk yaradı, gözleri gülüyor, ışık saçıyor etrafına” yorumlarını yaptı.

Görenler Ayça Ayşin Turan'a aşkın çok yakıştığını, ışık saçtığını düşünüyor! 7

Bakımlarına dikkat ettiğini ve cildini korumak için de yeni işbirliği yaptığı markayı tercih ettiğini anlatan Ayça Ayşin Turan, yeni projeler konusunda da bilgi verdi.

Yaz dönemi için konuşan oyuncu, “Herhalde çalışarak geçecek gibi görünüyor. Arada tatillerimiz olacak” dedi. Murat Boz ile bir projede yer alma ihtimali konuşulmuştu ama oyuncu, okuduğu projelerden birisi olduğunu fakat henüz netleşen bir durum olmadığını açıkladı.