Ana sayfa Dizi Haberleri Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var!

Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin izleyenleri, sosyal medyadan senaristlere seslenmeye devam ediyor.

Dizide Dilara Aksüyek ve Salih Bademci’nin oynadıkları İpek ve Fikret karakterinin hayatlarına, izleyicinin bir itirazı var!

Sosyal medyada bu çekirdek aileyi artık mutlu görmek istediklerini, entrikalar, kıskançlıklar, 3. kişiliklere bu çiftin yedirilmemesini isteyen izleyiciler, sosyal medyadan yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Zor günlerden geçen Boranlar’ın sıkıntıları arasında yeniden birbirlerinden uzaklaşan İpek ve Fikret çiftini, tıpkı Süreyya ve Faruk gibi mutlu görmek istiyor izleyenler.

Fikret yaralanmadan önce aralarında yaşanan sıkıntılı durumun, bu olayla birlikte düzelmesi gerektiğine inanan izleyici, araya giren Okan meselesinin de bitmesini istiyor.

Artık İpek ve Fikret’in normal bir aile gibi sorunlarını aşmış, birbirlerini seven bir çift olma isteklerini dillendiren izleyenler, “artık harcanmasınlar” yorumlarını yapıyorlar.

Bir süredir Okan karakterinin ortaya çıkması ve İpek’e olan ilgisinin bariz bir şekilde görülmesi, dizinin takipçilerinin hiç hoşuna itmedi.

Eskiden arkadaş oldukları anlaşılan Okan ve İpek’in samimi halleri kimi zaman Okan’ın aşırı ilgisiyle devam ederken, İpek hoşuna gitse de Okan’dan uzak durmaya çalışıyor.

Ancak Okan’ın komplimanları, eşi Fikret’ten yüz bulamayan İpek’in de daha çok dikkatini çekmeye başladı.

Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 16

Artık çalışan, yaptığı işler ve başarılı çalışmasıyla şirkette de göz doldurmaya başlayan İpek’e, Fikret’in davranışları izleyenleri kızdırıyor.

Dilara Aksüyek ve Salih Bademci’nin oynadıkları Fikret ve İpek’in normale dönmesini istiyor izleyenler.

Zor sınavlardan geçen bu ilişkinin artık oturması gerektiğini düşünen izleyiciler, Fikret’in çabalamamasından rahatsız.

Yeniden dizide bir İpek ve Fikret çatışması izlemek istemeyen dizinin takipçileri,  sosyal medyada yorumlar yapmaya başladılar.

Yaşanan bu son acı olayın artık ikilinin ilişkisine de olumlu yansımasını isteyen izleyiciler, bakın yorumlarında yaşananları nasıl eleştiriyorlar?

Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 17 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 18


Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 19 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 20 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 21 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 22 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 23 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 24 Görün artık bu çifti! İstanbullu Gelin dizisine izleyiciden şikayet var! 25