Ana sayfa Dizi Haberleri Hikmet’ten tarihi ayar! Bizim Hikaye dizisinde Hikmet’in başına taş mı düştü?

Hikmet’ten tarihi ayar! Bizim Hikaye dizisinde Hikmet’in başına taş mı düştü?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Perşembe akşamları Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin 50. bölümünde, Hikmet, sonunda Zeynep’e ayarı çekti!

İzleyenlere adeta “Sonunda” dedirten bir tavır sergileyen Hikmet, Çiçek’in kocası tarafından bıçaklandıktan sonra Zeynep’e söylemesi gereken her şeyi söyledi.

Miray Akay ve Nejat Uygur’un başarılı performanslarıyla hayat bulan Zeynep ve Hikmet çifti için yolun sonuna gelinmiş gibi görülüyor.

Zeynep’in babası ile iş birliği yapıp ablasının dükkanının soyulmasına ön ayak olduğu, başka işler karıştırdığını anlayan Hikmet, bu yükü daha fazla taşımak istemedi.

Başkasından hamile olmasına karşılık aşık olduğu ve sahip çıkmak istediği Zeynep ile gizlice nikahlanan Hikmet, herkesin tepkisine rağmen ondan vazgeçmemişti.

Ancak yaşanan son olaylardan sonra Hikmet, resmen tarihi bir ayar verdi Zeynep’e.

Hikmet'ten tarihi ayar! Bizim Hikaye dizisinde Hikmet'in başına taş mı düştü? 7

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin “Hikmet sonunda doğruyu gördü, kafasına taş mı düştü acaba, bıçaklandıktan sonra aklı başına geldi” yorumlarını yapmaya başladıkları görülüyor.

Hikmet, yaptığı tüm yanlışlara ve entrikalara rağmen evde kalmaya devam eden ve hiç bir şey olmamış gibi davranan Zeynep’e “Zeynep, bir an önce kendine bir hayat planı çiz. Gidiyorsun bu evden. Ne sandın sen? Ablama yaptıklarından sonra bu evde kalacağını mı sandın?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hikmet’in bıçaklanmasından sonra bir anda hareketleri değişen Zeynep, “Ben seni sevdiğimi anladım. Ne olur seninle kalayım” dese de Hikmet, artık Zeynep’i sırtında taşımak istemedi.

Hikmet’in yaptığı şu konuşma ise büyük takdir görmeye devam ediyor:

“Zeynep, sen hiç kimseyi sevmiyorsun. İnsanları kullanıyorsun o kadar. Hamilesin, anne olacaksın. Erkeklere yamanmak yerine, git kendi ayakların üzerinde nasıl durulur onu öğren. Ablamları örnek al işte. Kızın başında bin tane dert var hepsini çözüyor. Birini örnek alacaksan onu örnek al. Kendi hayat planını çiz, kendi çocuğuna da kendin bak.”

İşte dizinin 50. bölümündeki o sahne: