Ana sayfa Dizi Haberleri Gözyaşları sel oldu! Bir Litre Gözyaşı dizisinde en acı itiraf!

Gözyaşları sel oldu! Bir Litre Gözyaşı dizisinde en acı itiraf!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin dün akşam yayınlanan 12. bölümünde, Elif, sonunda ablasının hastalığını öğrendi.

Evde ablasına sürekli iltimas geçildiğini ve kendisinin ikinci plana atıldığı düşünen Elif, aile içindeki tartışma sırasında Cihan’ın itirafı ile şok oldu.

“Ben çok hastayım ve tedavisi yok. Ben ölüyorum” diyen Cihan’ın sözlerine önce inanmak istemeyen Elif, daha sonra ablası ile yaptığı konuşmada onun gerçekten hasta olduğunu öğrendi.

Gözyaşları sel oldu! Bir Litre Gözyaşı dizisinde en acı itiraf! 7

Elif, bu şok gerçek karşısında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşarken, ekran başındaki izleyiciler de iki kardeşin bu acı dolu itiraf karşısında yaşadıklarını izlerken göz yaşlarını tutamadı adeta.

Cihan, Elif’e her şeyi anlattı. Elif, kendi dertlerinin ve yaşadıklarının, ablasının yaşadıkları karşısında ne kadar önemsiz olduğunu söyledi. Ailesini de çok üzdüğünü anlayan Elif, ablasının “Bana hastaymışım gibi davranmak yok, bana acıma” sözleri üzerine ona sarılarak göz yaşları döktü.

İşte Elif ve Cihan’ın o hüzne boğan anları:

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Özeti:
Aşkına bir türlü istediği karşılığı bulamayan Mahir, Cihan’ın tavrından ve kararlarından oldukça yorulmuştur. Mahir, kalbinin sesini susturup Cihan’dan uzaklaşmak istese de bunu bir türlü başaramaz. Elif’in okulda yaşadığı huzursuzluk, evin içine de sıçrar. Öyle ki Elif’in sorunları ailede büyük çatışmalara neden olur. Bu sorunlar Figen ve Muzo’yu Güzin’le karşı karşıya getirir.

Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler. Cihan kalbine gömmek zorunda kaldığı aşkını Papatya’nın da ısrarıyla haykırmak ister. Cihan aşkını dile getirirken bu itirafa istemeden de olsa başka birileri daha şahitlik yapar.