Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinin sorununu izleyici görüyor, atv görmek istemiyor!

Gül Masalı dizisinin sorununu izleyici görüyor, atv görmek istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisi Pazar akşamları atv ekranında yayınlanıyor ve dördüncü bölüm geride kaldı. 17 Temmuz pazar akşamı yayınlanan dördüncü bölümün reyting sonuçları diğer yaz dizilerine bakıldığı zaman ortalama oranlarda geldi.

Pazar akşamı yayınlanan dördüncü bölümün, tüm kişiler kategorisinde dizinin ikinci sırada yer alması ise ekran başındaki izleyicilerin önemli bir bölümünü çekebildiğini de gösteriyor. Dizi; AB grubunda beşincilik ve ABC1’de de üçüncülük elde etti. Bu da dördüncü bölümün sıralama olarak iyi bir şekilde geçildiğini gösterdi. Ancak reyting oranları yine de yeterli değil.

Yaz döneminde tüm dizilerde olduğu gibi Gül Masalı için de düşük izlenme oranları en büyük sıkıntı olarak ortaya çıktı. Yaz sıcağında televizyon başına geçen izleyici sayısının azlığı da bu dönemde yayınlanan dizilerin beklenenden çok daha düşük reytingler getirmesine neden oluyor.

Gül Masalı dizisinde de benzer bir sorun var ama bir başka konu daha var. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin çok iyi başrol çifti olduğunu da söylemek gerekiyor. İkilinin setteki uyumu da ekrana yansıyor ve izleyiciler de onlardan memnun.

Ancak Gül Masalı dizisinde bir başka sorun daha var. Masalsı bir aşk hikayesi ve Isparta’nın güzellikleri ile izleyenleri etkileyen dizinin tanıtımları yeterince yapılmıyor. Birçok izleyici bu noktada atv’nin diziyi tanıtmak adına yeterli adımlar atmadığını düşünüyor ve bu konu sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Gül Masalı dizisinin sosyal medyada da güçlü olmadığını söylemek lazım. Bu konuda da atv’nin bir takım adımlar atması yerinde olacaktır.

Adba TV’nin 17 Temmuz Pazar günü yaptığı araştırmada Gül Masalı dizisi için paylaşılan ileti sayısı 1100 olarak ölçüldü. Bu çok düşük bir etkileşim değeri. Birçok dizinin on binlerce ileti ile yayınlandığı gün sosyal medyayı çok etkilediği gerçeği ortada.

Gül Masalı dizisinin sorununu izleyici görüyor, atv görmek istemiyor! 7

atv’nin Gül Masalı dizisinin başarısı için daha fazla tanıtım yapması ve sosyal medyada da daha etkin kampanyalar düzenlemesi gerektiği yönünde izleyicilerin bir değerlendirmesi bulunuyor.