Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün hakkındaki aşk dedikodusu birinci ağızdan yalanlandı!

Tuba Büyüküstün hakkındaki aşk dedikodusu birinci ağızdan yalanlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Zeytin Ağacı isimli yeni dizisiyle 28 Temmuz’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Yeni diziyi birçok izleyici Another Self ismi ile biliyor. Dizi hakkındaki haberler hep Another Self olarak ifade edildiği için Netflix’in Zeytin Ağacı dizisiyle ilgili duyuruları da kafa karışıklığı yaratmıştı.

Murat Boz ile birlikte başrolde yer alan Tuba Büyüküstün, yine etkili bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak dizinin çekimlerinin yapıldığı dönemde ortaya atılan aşk dedikodusu hala bitmedi… Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasında sette bir yakınlaşma olduğu ama aşkın uzun sürmediği gibi iddialar ortaya atılmıştı.

Tuba Büyüküstün hakkındaki aşk dedikodusu birinci ağızdan yalanlandı! 1

Murat Boz’a bu iddialardan aylar sonra yeniden aynı konu soruldu. Ünlü şarkıcı, Tuba Büyüküstün ile arkadaş olduklarını belirterek, aralarında bir şey yaşanmadığını da vurguladı.

Murat Boz, “Öyle bir şey yok. Biz dizi ile birlikte, Another Self dizisiyle birlikte tanıştık. Arkadaş olduk, tıpkı dizideki değer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten iyi bir ekip olduk. Hala da görüşüyoruz, buluşuyoruz. Hiç kopmadık, yönetmenimiz dahil, tüm oyuncu kadrosu hala görüşüyoruz” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün ile arkadaş olduklarını ve çok da sevdiği bir arkadaşı olduğunu ifade eden Murat Boz, bu dedikoduları bitirmesinin yanı sıra, sakin üslubuyla da dikkatlerden kaçmadı.