Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen’e darbe üstüne darbe geliyor

Gülben Ergen’e darbe üstüne darbe geliyor

tarafından ker_def

Evli iş adamı Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığı için el attığı her işten veto yiyen Gülben Ergen’e son darbeyi sevgilisi vurdu. Duğles, ‘Benim dünyalar güzeli kızım var’ dedi ve tarafını belirledi.

Yeni Asır’dan Kahraman Durak’ın haberine göre yaşadığı yasak aşk Gülben Ergen’e çok ağır bedeller ödetti. Oynayacağı dizinin kadrosundan çıkartılan, konserleri askıya alınan, bakanlık tarafından dernek protokolü iptal edilen Gülben Ergen; son darbeyi uğruna her şeye katlandığı sevgilisinden yedi.

Olayların başrolünde olan, İzmirli iş adamı Tolga Duğles ilk kez konuştu. Gazetecilerin sorularına kısa ve net cevap veren Duğles, ‘Her şeyden önce benim dünyalar güzeli bir kızım var, ailem var’ dedi. Bu yorum, ‘Tolga Bey, karısının ve çocuğunun tarafını seçti’ şeklinde yorumlandı.

TOLGA DUĞLES KİMDİR?

Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor.

Tolga Duğles’in eşi Yasemin Hanım’ın Gülben Ergen’e olan benzerliği ise görenleri şaşırtıyor.

Yasemin Hanım’ın yasak aşk haberlerinden sonra boşanma davası açmayı düşündüğü ama Duğles’in buna asla yanaşmadığı da gelen haberler arasında …