Ana sayfa Dizi Haberleri Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını’ndaki İfakat rolü yüzünden tepkinin adresi oldu!

Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını’ndaki İfakat rolü yüzünden tepkinin adresi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin İfakat’i Gülçin Santırcıoğlu, hikayelerdeki sonsuz iyi insanların hikayelerini izlemekten sıkılıyor. Oyuncu, iyi yazılmış kötü bir karakteri izlemeyi tercih ettiğini de açıkladı.

Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Gülçin Santırcoğlu, oyuncular açısından reytinglerin pek de önemli olmadığını da anlattı. Gerçek hayatta reytinglerin kendilerini etkilemediği ifade eden oyuncu, Ceyda Düvenci’nin NTV’deki programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İfakat karakteri hakkındaki düşüncelerini de aktaran ünlü oyuncu, izleyicilerden gelen tepkilere de değindi. İzleyicilerin nefret sözleri ile karşılaşan oyuncu, “Ağır tepkiler almıyorum, ‘nefret ediyorum senden’i duyuyorum.”

Bazı izleyicilerin ise İfakat karakterine hak verme eğiliminde olduğunu gördüğünü de söyleyen Şantırcıoğlu, sosyal medyada çok konuşulan birisi haline geldi.

Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını'ndaki İfakat rolü yüzünden tepkinin adresi oldu! 7

Gülçin Santırcıoğlu’na sosyal medyadan çok ağır tepkiler geldiği de bu sözlerle bir kez daha dikkat çekmiş oldu.

Dizideki karakteri ile ilgili düşüncelerini de aktaran oyuncu, “İfakat çok yalnız bir kadın ve evin içinde ulaşabileceği tek flört Orhan, evet yapmamalı, hayattan alacaklı olduğunu düşünen insanlar daha can alıcı olabiliyorlar. Ne etik, ne de doğru” şekilde konuştu.

Sonsuz iyi rolleri değil de, iyi yazılmış kötü rolleri tercih ettiğini anlatan oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Bizim de oyuncu olarak anlatmamız gereken yer siyahla beyazın arası… Sonsuz iyilik beni sıkıyor; sonsuz iyi, herkes ona aşık, kahraman o, en doğrusu o… İyi yazılmış bir kötüyü izlemeyi tercih ederim…”

1977 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2005 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Elveda Rumeli dizisindeki Hatice karakteri ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, birçok dizi ve sinema filminde de rol aldı.

Bir Çocuk Sevdim, Kara Ekmek, Diriliş Ertuğrul, Hercai gibi beğeni toplayan dizilerde izlediğimiz Gülçin Santırcıoğlu, son dönemde Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakteri ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi.