Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür bu kez güldürmedi! Youtube’da rekor kıran skece Ecem Erkek yorumu…

Güldür Güldür bu kez güldürmedi! Youtube’da rekor kıran skece Ecem Erkek yorumu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin çok sevilen ve uzun yıllardır devam eden Güldür Güldür programında Naime karakteriyle ekranlara gelen Ecem Erkek, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Hayat Sırları dizisinde oynadığı Şirin karakterinin ardından, 2018 yılında Güldür Güldür ekibine dahil olan Erkek, oynadığı karakterlerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Başarılı oyunculuğuyla ekranın sevilen isimleri arasında yer alan Ecem Erkek, programı takip edenlerin de favorisi olan pek çok skeçle dikkat çekiyor.

Güldür Güldür’ün kadrosunda uzun yıllardır yer alan isimler gibi Ecem Erkek de her yeni sezonda kalıcı olduğunu gösteren isimler arasında.

Güldür Güldür bu kez güldürmedi! Youtube'da rekor kıran skece Ecem Erkek yorumu... 8

Bilindiği gibi Güldür Güldür, geçtiğimiz Cuma (17 Temmuz) yayınlanan sezon finaliyle ara vermişti.

Sezon finalinde çok dikkat çeken bir skeç, izleyiciyi başta güldürse de sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa pek çok kişiyi de ya ağlatmış ya da karışık duygulara sürüklemiş!

Programın sevilen skeçlerinden birisi de Naime ve Bilal ikisinin yer aldığı bölümler.

İlginç karakteriyle herkese kendisini sevdiren Bilal’in müzmin aşığı Naime’nin son bölümde bir sırrı da ortaya çıktı.

Bilal’in anne ve babasıyla ilk kez karşılaştığında onlara ‘Anne-Baba’ diye hitap etmeye başladı. Doğa Rutkay’ın oynadığı Yeter ve Emre Altuğ’un oynadığı Kazım, Naime’yi görünce çok şaşırdı.

Naime’nin acıklı hikayesi ortaya çıktı…

Bilal’in bir kız arkadaşı olması anne ve babasını mutlu ederken, Naime de Bilal’in ailesiyle tanışmaktan çok mutlu oldu. Ancak skeç sonunda anlaşıldı ki Naime’nin çok acıklı bir hayat hikayesi vardı.

Israrla Bilal’in ailesine Anne-Baba demesi üzerine Yeter’in tepki vermesiyle Naime, kendisinin küçük yaşta ailesi tarafından terk edildiğini itiraf etti.

Güldür Güldür’ün sevilen Naime karakterinin yeni sezonda maceralarının devam edeceği anlaşılıyor ama bu açılımla birlikte Naime’nin Bilal ile ilişkisinde başka bir sayfanın açılacağı da görülüyor.

Bu arada skeç Youtube’da yayınlandığı 4 gün içinde 1 milyon 400 bini geçen izlenme sayısına ulaştı. Pek çok yorum yapılırken, izleyici Naime ve Bilal sahnelerini çok beğendiklerini, Naime’nin acıklı hikayesine de üzüldüklerini ifade ettiler.

Ecem Erkek de skece sosyal medyadan yorum yaptı…

Naime’yi oynayan Ecem Erkek, skecin yayınlanması ve büyük ilgi görmesiyle birlikte instagram hesabından küçük bir itirafta bulundu.

Erkek, tıpkı izleyici gibi kendisinin de Naime karakterine özel bir değer verdiğini ifade eden satırlarında en sevdiği skeç olduğunu vurguladı.

Oyuncu Naime’yi çok sevdiğini ve ona hikaye uydurmaktan çok hoşlandığını belirterek izleyiciye de teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Güldür Güldür bu kez güldürmedi! Youtube'da rekor kıran skece Ecem Erkek yorumu... 9

İşte o çok izlenen skeç: