Ana sayfa Kadın Haberleri Seray Kaya, Asena Tuğal ve Merve Boluğur farklı tarzlarıyla göz doldurdu

Seray Kaya, Asena Tuğal ve Merve Boluğur farklı tarzlarıyla göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin Şirin’i olarak ünlenen Seray Kaya, Afili Aşk’ta Hülya karakteri ile dikkat çeken Asena Tuğal ve bir süredir proje arayışı içinde olan Merve Boluğur, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tatil hallerini takipçilerinin beğenisine sundu.

3 sezon süren Kadın dizisi ile büyük ilgi gören Seray Kaya “Beni burada bırakın” notuyla Ayvalık Cunda’dan aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Oyuncu beyazlar içindeki stiliyle ve yeni imajıyla göz doldurdu.

Seray Kaya, Asena Tuğal ve Merve Boluğur farklı tarzlarıyla göz doldurdu 9

En son Afili Aşk dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu Asena Tuğal da tatil bölgesi Bodrum’da yaşamanın rahatlığı ile sıklıkla paylaşım yapıyor. Tuğal, “Herkes dünyanın sınırları olarak kendi görüş alanının sınırlarını alıyordu” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Seray Kaya, Asena Tuğal ve Merve Boluğur farklı tarzlarıyla göz doldurdu 10

Merve Boluğur ise tatilin keyfini doyasıya yaşayan isimlerden. Oyuncu, son günlerde instagram hesabından alımlı pozlarını paylaşmayı sürdürüyor. Takipçilerini de mest eden Merve Boluğur, yeni sezonda herhangi bir projede yer alacak mı, bu da bilinmiyor.

Seray Kaya, Asena Tuğal ve Merve Boluğur farklı tarzlarıyla göz doldurdu 11