Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show hayranlarını üzen karar!

Güldür Güldür Show hayranlarını üzen karar!

tarafından ker_def

Show TV ekranında uzun yıllardır devam etmekte olan Güldür Güldür Show, yaz ekranının da en çok eğlendiren yapımlarından birisiydi. Ancak yapımın stok bölümleri tamamlandı ve final zamanı geldi.

17 Temmuz Cuma günü Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı Güldür Güldür Show, final yaparak ekrana veda edecek.  Program önümüzdeki sezon kaldığı yerden devam edecek. Ancak Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Emre Altuğ yeni dönemde yapımda yer almayacak.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un sezon finali tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show sezon finaliyle 17 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de! İşte 240.bölüm sezon finalinden ilk görüntüler… Yine eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor.