Ana sayfa Dizi Fragmanları Güldür Güldür Show kimilerini sevindirdi, kimilerini üzdü!

Güldür Güldür Show kimilerini sevindirdi, kimilerini üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen yapımlarından Güldür Güldür Show, 221. bölümü ile 27 Aralık tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Hem yılbaşı olması hem de Ocak ayının ilk haftalarında kanalların yapımlarına ara vermesi nedeniyle Güldür Güldür Show’un ekrana dönüşü de gecikti.

Kimi hayranlar programın dönüşüne sevinirken, kimileri ise bu dönüşün çok geç olmasına üzülüyor. Öncelikle 17 Ocak Cuma günü Güldür Güldür Show’un yeni bölümünü bekleyenlere üzüncü bir haberimiz var. Yeni bölüm 24 Ocak’ta ekrana gelecek.

Kimi hayranlar ise yapımın final yaptığına yönelik söylentilerden etkilendiği için yeniden ekranları süsleyecek olduğunu öğrendiği için memnun.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 24 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de! İşte 222.yeni bölümden ilk görüntüler: