Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine tepkilere Oktay Kaynarca set çekti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine tepkilere Oktay Kaynarca set çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilindiği üzere Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 4 hafta zorunlu ara verildi. Bu 4 haftalık aranın ilk 2 haftası atv’nin tüm diğer dizileri için de geçerliydi. Zira Ocak ayınının ilk haftalarında reklam gelirleri düştüğü için özel kanallar dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamıyor.

Ancak EDHO’nun bir başka talihsizliği daha var ki, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları da atv’de yayınlanıyor ve maçlar da Salı ve Çarşamba günleri oynanıyor. Fenerbahçe’nin hem 14 Ocak hem de 21 Ocak tarihlerindeki müsabakaları akşam saatlerinde olunca bu durum Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini etkiledi. Yani 2 hafta diye düşünülen ara 4 haftaya çıkınca bu durum izleyicileri de isyan ettirdi.

Oktay Kaynarca, sosyal medya üzerinden kendisine gelen bu isyan dalgasını biraz azaltmak ve bilgilendirmek maksadıyla instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Oyuncu, neden bu kadar uzun süre ara verildiğini anlatırken, bunun oyuncuların bir tercihi olmadığının da altını çizdi.

İşte Oktay Kaynarca’nın büyük isyanda olan EDHO hayranlarından anlayış beklediklerini belirten o açıklaması:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili,
özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; BİLİYORUZ MERAK VE SEVGİYLE HAFTALARDIR BEKLEDİĞİNİZ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’A DÖRT HAFTA ARA VERİLDİ AMA BUNUN SEBEBİ BİZİM TATİL YAPMAMIZ, TATİL YAPMAK İSTEMEMİZ VS DEĞİL, BİZİM YANİ OYUNCULARININ İNSİYATİFİNDE GERÇEKLEŞEN BİR SÜREÇ DEĞİL, TAMAMEN SEZON ORTASINDA TELEVİZYONLARIN YAYIN POLİTİKALARIYLA İLGİLİ BİR SÜREÇTİR..YENİ BÖLÜM YAYIN TARİHİ OLAN 28 OCAK 2020 DE HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜMLE EKRANLARINIZDA OLACAK, ÇOK GÜZEL BİR SEZONU DAHA BERABER PAYLAŞACAĞIZ.. BİZ DE ÖZLEDİK, GÖRÜŞMEK ÜZERE..????

blank