Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show olmasa Show TV’nin hali haraptı!

Güldür Güldür Show olmasa Show TV’nin hali haraptı!

tarafından ker_def

Show TV klasiği olan Güldür Güldür Show, hem yeni bölümleri hem de tekrar bölümleri ile kanalın adeta kurtarıcısı konumunda. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Yeni bölümleri Cuma akşamları yayınlanan programda Ali Sunal moderatör olarak görev alırken; Onur Buldu, Çağlar Çorumlu, Doğa Rutkay, Aylin Kontante, Ecem Erkek, Alper Kul ve birçok tanınmış isim programın ekibinde yer alıyor.

Güldür Güldür Show olmasa Show TV'nin hali haraptı! 9

Uzun yıllardır devam eden Güldür Güldür Show, ekranın en eğlenceli yapımlarından birisi. Show TV, programı o kadar çok yayınlıyor ki, başka yapım olsa izleyiciler çoktan bıkardı.

Ancak programın müthiş skeçleri ve başarılı oyunculuk performansları tekrar bölümlerin bile izlenmesini sağlıyor.

Güldür Güldür Show olmasa Show TV'nin hali haraptı! 10

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Programdan bazı isimlerin de ayrıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın ve Emre Altuğ’un kadrodan ayrıldığı iddia ediliyor.

Güldür Güldür Show olmasa Show TV'nin hali haraptı! 11

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!