Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ile Fox TV’nin arası Bay Yanlış yüzünden fena gerildi!

Kanal D ile Fox TV’nin arası Bay Yanlış yüzünden fena gerildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan Bay Yanlış dizisinin ilk olarak Kanal D’ye önerildiği ve yapımcı Faruk Turgut’un bazı detayları kanal ile netleştirdiği ancak sonrasında ise projenin Fox TV’ye satıldığı ile ilgili iddialar gündeme gelmişti.

Kanal D’nin konuyu mahkemeye taşıyacağı da dillendirilmişti. Söylendiği gibi Kanal D, 7. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dizinin yayınının durdurulması için başvuruda bulundu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kanal D tarafından 26 Haziran Cuma günü yapılan ilk yayının durdurulması için mahkemeye dilekçe verdi. Ancak mahkeme bu isteği reddetti. Böylelikle de Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü Fox TV ekranında yayınlanabildi.

Yapımcı Gold Film ile Kanal D arasında bir sözleşme olmaması üzerine mahkeme hem yayın durdurma hem de tedbir taleplerinin reddine karar verdi.

Kanal D yönetiminin iddiası, projeyi Faruk Turgut’un ilk kendilerine getirdiği, birlikte uzun süre hazırlık yapıldığı, ancak sözleşme imzalanacağı gün projenin FoxTV’ye götürüldüğü şeklinde.

Kanal D ile Fox TV'nin arası Bay Yanlış yüzünden fena gerildi! 7