Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in küçüklüğünü görmeniz lazım!

Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in küçüklüğünü görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programında iki sezondur yer alan Ecem Erkek, son dönemin dikkat çeken başarılı genç oyuncuları arasında. Onu ilk olarak Hayat Sırları dizisi ile izlemiştik. Daha sonra 2018 yılında Güldür Güldür ekibine katıldı. Pek çok isim Güldür Güldür’e geldi ama bir ya da bir kaç sezon sonra yapımdan ayrıldılar.

Ecem Erkek, özellikle son sezonda Altın Kardeşler, Dram Teyzeler, Naime ve Bilal, Patroniçe Naime gibi canlandırdığı pek çok karaktere kattıklarıyla büyük dikkat çekti. Ecem Erkek’in yeni sezonda da Güldür Güldür ile devam edeceği düşünülüyor. Zira aksi yönde henüz bir bilgi yok.

Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Yılmaz Erdoğan’ın ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli oyunun sinema versiyonunda yer alacağı ile ilgili haberlerle gündemdeydi. Yeni projesi heyecanla beklenen oyuncu, bayramda aile ziyareti için doğup büyüdüğü Ankara’ya gitmiş ve daha sonrasında da İstanbul’a dönmüştü.

Ecem Erkek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Genç oyuncu, son olarak küçüklük fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Fotoğrafları görenlerin ‘Hiç değişmemiş, aynı’ diyeceği kadar çocukluğundaki gülüşünün, yüzünün aynı olduğu görülmekte.

Ecem Erkek, anne ve babasıyla da fotoğraflarını paylaştı.

İşte oyuncunun paylaşımları:

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 14

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 15

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 16

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 17 Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 18 Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 19 Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 20 Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in küçüklüğünü görmeniz lazım! 21