Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi…

Demet Özdemir’in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinde rol aldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir, sonrasında tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynamaya başlamıştı. İzleyicisi onu hep Romantik Komedi yapımlarında görmüştü ancak Demet Özdemir, risk alarak dram dizisiyle izleyici karşısına çıktı geçtiğimiz sezonda.

Genç oyuncu bu tarzda da başarılı oyunculuğuyla övgüleri topladı. İbrahim Çelikkol ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, partneriyle de uyumlu bir çalışma sürdürüyor. Pandemi süreciyle yaşanan karantinada dizi çekimleri durmuştu. Daha sonra sezon finali için yeniden çekimler yapıldı ve Demet Özdemir de sezon arası verilir verilmez tatile gitti.

Önce ailesiyle tatil yapan oyuncu daha sonra yakın arkadaşları Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı ile tekne turuna çıktı. Bodrum’da uzun bir tatil yapan Demet Özdemir, şimdilerde ise ailesiyle birlikte.

Özdemir’in hayranları onun hakkında her şeyi merak ediyor. Demet Özdemir, zaman zaman ailesiyle fotoğraflarını da paylaşıyor ama bu kez daha çok paylaşım yaptı.

Ablası Derya Özdemir ve Volkan Özdemir’in yanı sıra annesi Ayşen Yener ve anneannesi ile de pozlar verdi. Aile sıcaklığı içinde son derece huzurlu olduğu görülen oyuncu, anlaşılan çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala onları da ziyaret etmek ve vakit geçirmek istemiş.

İşte Demet Özdemir’in ailesiyle paylaşımları:

Demet Özdemir'in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi... 11

Özdemir bu paylaşımına da şu notu düşmüş:

Demet Özdemir'in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi... 12

Demet Özdemir'in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi... 13 Demet Özdemir'in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi... 14 Demet Özdemir'in aile saadeti! İşte ablası, abisi, annesi ve anneannesi... 15