Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in o videosu rekor üstüne rekor kırdı! 38 milyona koşuyor!

Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in o videosu rekor üstüne rekor kırdı! 38 milyona koşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür’de Naime karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim oldu artık Ecem Erkek. Başarılı performansıyla izleyenlerin de skeçlerini ilgiyle izlediği Erkek, aynı zamanda sesinin güzelliği ile de biliniyor. Youtube’da yayınlanan ve Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz?’ şarkısını söylediği videosunun izlenme rakamları adeta rekor üstüne rekor kırmakta!

Ecem Erkek’in  31 Ocak 2020 tarihinde Youtube’a yüklenen videoda, katıldığı programda Taksim Trio ile söylediği şarkı büyük beğeni topladı. Oyuncu, yaklaşık iki ay önce videonun 33 milyonu geçen izlenme rakamına şaşırmıştı ama aradan geçen zaman içinde bu rakam katlanarak büyümeye devam etti!

1989 Ankara doğumlu olan Ecem Erkek, aslen Sivaslı bir isim. Sivaslıların sesinin güzel olduğu çokça dile getirilmekte. Genç oyuncu, Taksim Trio ile buluşmasında yanık sesiyle söylediği şarkıyla yüreklere dokundu.

Hayat Sırları isimli diziyle tanındıktan sonra 3 sezondur yer aldığı Güldür Güldür Show ile birlikte büyük kitleler tarafından da tanındı oyuncu. Rol aldığı skeçlerdeki tiplemeleriyle dikkat çeken Ecem Erkek, ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli filmde de oynadı.

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in o videosu rekor üstüne rekor kırdı! 38 milyona koşuyor! 8

Ecem Erkek’in oyunculuk kariyerindeki başarılı yükselişi ile birlikte, sesiyle de dikkatleri çekmeye başlaması, sosyal medyanın da gündeminde.

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek'in o videosu rekor üstüne rekor kırdı! 38 milyona koşuyor! 9

Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz?’ parçasını söylerken gözyaşlarını da tutamadığı videonun 37 milyona ulaştığını söylediği instagram paylaşımıyla yeniden dikkatleri çekti.

Henüz bir kaç gün önceki bu paylaşımıyla birlikte sayı 38 milyon 898 bin 628 rakamına ulaşmış durumda!

İşte o video…