Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Kumru’nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu!

Kırmızı Oda’da Kumru’nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında dün akşam 22. bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde, izleyenleri ekran başında zorlayan çok sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı! Hemen her gün yüzlercesini duyduğumuz çocuk istismarı, bu kez Kırmızı Oda’ya konu oldu. Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun hikayesini dinlerken, üvey babası tarafından küçük yaşta istismar edildiği ortaya çıktı!

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayattan alıntıladığı hikayede Kumru’nun yaşadıklarını dizide izleyenlerin pek çoğu gözyaşlarını tutamadıklarını anlatıyor. Gerçek bir olaydan alınan sahneleri izlemeye bile dayanamadıklarını söylüyor pek çok izleyici de…

Kumru’nun yaşadıklarını detaylı bir şekilde Doktor Hanım ile paylaştığı sahnelerde çocukluğuna gidildi. Kumru, İstanbul’a sevdiği adam ile kaçtıktan sonra başka adamlara satılmış ve uzun zaman bu duruma katlanmak zorunda kalmıştı.

Kırmızı Oda'da Kumru'nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu! 11

Aslında onun yaşadığı bu acının çok daha eskilere, küçücük bir çocukken üvey babasıyla yaşadığı olaylara dayandığı da yeni bölümde ortaya çıktı. Annesi üvey babasından hamile olan Kumru, ilk okula giderken uğradığı istismarı anlatırken göz yaşlarına boğuldu. Bu sırada diziyi izleyenlerin de tüylerini diken diken eden sahneler ekrana geldi.

O gece bağıramadığını anlatırken, hayatı boyunca da hep sustuğunu söyleyen Kumru, Doktor Hanım’ı da anlattıklarıyla ağlattı.

Kırmızı Oda'da Kumru'nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu! 12

Annesinin durumu hiç anlamadığı, kendisinin yaşadıklarını görmediği Kumru’nun gerçeği, izleyiciyi de hemen her gün bir yenisini duyduğumuz bu tür olaylarla ilgili yorumlar yapmaya yönlendirdi.

“Ülke böyle korkunç şeylerle dolu maalesef” diyen izleyiciler, bu tür olaylar karşısında bilen, duyan kimsenin susmaması gerektiği ve çocuklar konusunda ailelerin daha hassas davranmaları gerektiği ile ilgili pek çok yorumlar yapıldı.

İşte izleyenlerin tüylerini diken diken eden o sahneler…

Kırmızı Oda'da Kumru'nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu! 13

Kırmızı Oda'da Kumru'nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu! 14

Kırmızı Oda'da Kumru'nun yaşadığı gerçeği izleyenlerin tüyleri diken diken oldu! 15