Ana sayfa Sosyal Medya Bravo, tıpatıp aynı! Hayranı Demet Özdemir’i çizdi, benzerlik şaşırttı!

Bravo, tıpatıp aynı! Hayranı Demet Özdemir’i çizdi, benzerlik şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinin ardından, TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemde. İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadığı diziyle birlikte sosyal medyada da çok konuşulan Özdemir, aynı zamanda yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı.

Genç oyuncunun yaptığı paylaşımlar, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Dizinin setinden de bol bol paylaşımlar yapan oyuncu, esprili kişiliğiyle pek çok keyifli video ve fotoğraf paylaşıyor.

Hayranlarının ilgiyle takip ettiği oyuncu, son dönemin çok konuşulan genç ve başarılı isimlerinden birisi. Ayrıca magazin basınında da şu sıralar yeni bir ilişkiye başladığı Oğuzhan Koç ile gündeme geliyor.

Demet Özdemir, hayranları tarafından instagram’da ilgiyle takip edilen bir isim. Her yaptığı paylaşıma binlerce beğeni ve yorum gelmekte.

Hayranları oyuncu ile iletişim kurmak için birbiriyle yarışıyor adeta! İki hayranı, oyuncunun fotoğraflarından resimlerini çizmişler.

Demet Özdemir, instagram story’den bu çizimleri paylaştı. Üstteki çizimin ne kadar başarılı olduğu, oyuncuya ne kadar benzediği ise görülmekte.

İşte o çizimler…

Bravo, tıpatıp aynı! Hayranı Demet Özdemir'i çizdi, benzerlik şaşırttı! 8

Bravo, tıpatıp aynı! Hayranı Demet Özdemir'i çizdi, benzerlik şaşırttı! 9