Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, İspanya’da çok önemli bir kapı açtı ve birbiri ardına projeler gelirse şaşırmayın!

Kerem Bürsin, İspanya’da çok önemli bir kapı açtı ve birbiri ardına projeler gelirse şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte açılan yurt dışı kapısı gittikçe yeni dostluklar ve projeler getiriyor. Antonio Banderas ile yakınlaşan ve birkaç kez de dünyaca ünlü oyuncu ile bir araya gelen Kerem Bürsin, İspanya’da artık çok tanınan bir isim haline geldi.

Latin Amerika ülkelerinde de milyonlarca hayranı bulunan Kerem Bürsin, son dönemin en hızlı yükselen Türk oyuncusu olarak öne çıkıyor. Bir dönem Can Yaman’ın yaşadığı yurt dışında büyük ilgi görme durumunu yaşamakta olan Kerem Bürsin, en son İspanya ziyaretinde La Casa De Papel isimli Netflix dizisinde profesör lakaplı Alvaro Morte ile tanıştı.

Kerem Bürsin, İspanya'da çok önemli bir kapı açtı ve birbiri ardına projeler gelirse şaşırmayın! 8

Yeni bir proje için İspanya’ya giden ve Alvaro Morte’nin de yüzü olduğu bu projede yer alan Kerem Bürsin, popülerliğinin ne kadar arttığını da bir kez daha ispatlamış oldu.

İspanya ziyaretinin ardından Türkiye’ye dönen Kerem Bürsin yeni proje yapma konusunda görüşmelere devam ettiğini söyledi.

“Görüşmeler oluyor” diyen Kerem Bürsin, sosyal medyada da geniş bir etkileşim elde etti. Alvaro Morte ile uzun bir konuşma yaptıklarını anlatan oyuncu, “Şu anda bir işe ortak girdik, oradan tanışıyoruz. Bayağı oradaki, buradaki piyasayı konuştuk” dedi.

Kerem Bürsin, İspanya'da çok önemli bir kapı açtı ve birbiri ardına projeler gelirse şaşırmayın! 9

Bir proje konusunda Alvaro Morte ile görüşme yaptıklarını, sinemayı bu işe adapte etmek gibi bir düşünce olduğunu anlatan Kerem Bürsin, fazla detay vermedi.

Ancak ünlü oyuncunun İspanya’da yaptığı bu çalışmalar ve kurduğu dostlukları kendisine yeni kapılar açtığını ve yeni projelerin de birbiri ardına gelmesinin beklendiğini söyleyebiliriz.