Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde bir saçmalık daha! İzleyici isyan etti!

Gülperi dizisinde bir saçmalık daha! İzleyici isyan etti!

tarafından zk zk

Show TV’de Cuma akşamı ekrana gelecek olan Gülperi dizisinin 28. bölümünde dizinin takipçilerini sinirlendiren gelişmeler yaşanacak!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizide Gülperi, yine Eyüp’ün şantajına boyun eğip gidiyor. Kadir’e bir mektup bırakan Gülperi nereye gidiyor kimse fragmandan bir şey anlamadı!

Televizyongazetesi/Detay

Çocuklarını bırakıp nereye gitmiş olabilir henüz bilinmiyor ama Gülperi’nin her seferinde Eyüp’ün şantajıyla Kadir’i bırakması izleyenlere artık gına getirdi!

Sürekli gizli iş yapmaya çalışan Gülperi, güya sevdiklerini korumaya çalışıyor ama işleri her seferinde daha kötü bir duruma getiriyor. Eyüp’ün tehdidini yine Kadir’e anlatmaması ve kalkıp gitmesi, dizinin takipçilerini de kızdıran bir gelişme oldu.

Birlikte bir çözüm yolu bulmak yerine Gülperi’nin sürekli aynı tavrı sergilemesi dizinin takipçilerine ‘Saçmalık bu, bu kadar da olmaz, sıkıldık artık, güzelim diziyi mahvettiniz” şeklinde pek çok yoruma neden olmakta.

İşte dizinin takipçilerini kızdıran 28. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir Hasan’ın silahından çıkan kurşunla yaralanır, hastanede ölüm kalım mücadelesi vermeye başlar. Gülperi bir yandan sevdiği adamın hayatıyla ilgili endişelenirken bir yandan da oğlunun hapse düşmesini önlemeye çalışır. Hasan ise kendini suçlu hisseder ve vicdan azabını polise teslim olarak hafifletmek ister. Gülperi oğlunu korumak için dünyada aklına gelmeyecek şeyleri yapar, doğrulukla annelik arasında bocalar, Hasan’ı kendi elleriyle dedesi Yakup’a emanet etmek zorunda kalır.

Hasan annesinin sevdiği adamı, sevdiği kızın babasını vurduğu için kendisini affedemiyordur. Konaktan kaçıp gerçekleri itiraf etmeyi kafasına koymuştur.

Artemis babasının vurulmasıyla perişan olur. Suna olanlardan Gülperi’yi suçlayıp canından bezdirir. Şeyma ise Gülperi’nin polise verdiği ifadeden ve Hasan’ın ortada olmamasından şüphelenip işin peşine düşer ve eline Gülperi’nin aleyhine kullanabileceği büyük bir koz geçer.

Herkes umutla Kadir’in ameliyatının sonuçlanmasını bekler. Amerika’da eğitim görmüş Türkiye’nin en iyi genç cerrahlarından biri şanslarına ameliyata girecek ve yüzleri güldürecektir. Ama bu cerrah Hasan ve Bedriye’nin bambaşka bir şekilde tanıştığı süpriz bir kişidir. Bedriye’yi felakete götürecek olayların başlangıcı da bu tesadüf olacaktır.

Kadir kendine gelir gelmez Hasan’ın teslim olacağını öğrenir ve onu engellemek için Gülperi’yle birlikte harekete geçer. Gülperi Kadir sayesinde hem oğlunu vazgeçirmeyi başarır hem de bir türlü peşini bırakmayan Eyüp’ten korkmadığını ona gösterir.

Gülperi, uzun zaman sonra çocuklarıyla ve sevdiği adamla bir arada, gerçek bir aile olmayı başardıkları mutlu bir gece yaşarken, Eyüp’ün ve Şeyma’nın, bu mutluluğu bozacağı bir sabaha uyanacağından habersizdir.