Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Gülperi’den gelen hamle, Kadir’i ve Şeyma’yı çok şaşırtacak!

Gülperi dizisinde Gülperi’den gelen hamle, Kadir’i ve Şeyma’yı çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinin bu akşam 10. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden 2. tanıtımı da yayınlandı.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizide sürpriz gelişmeler var.

Kadir, Hasan ile kızı arasında nasıl bir ilişki olduğunu anlamaya çalışıyor. Hasan, Artemis’in kendisi için Bedriye ile aynı konumda olduğunu söylüyor.

Bu arada Kadir’in annesi, Artemis ile konuşarak anne ve babasının boşanmak üzere olduklarını ve durumu onun kurtarabileceğini anlatıyor. Artemis, büyük şok yaşarken Gülperi de Kadir ile vedalaşıyor. Bu vedalaşmayı Şeyma da uzaktan izleyecek.

Gülperi’nin evinde ise başka bir durum yaşanıyor. Kader, artık Gülperi ve çocuklarla birlikte yaşamaya başlıyor. Can’ın doğumgünü için bir sürpriz hazırlıyorlar. Ancak Can’ın doğum gününü unutmuş gibi davranırken, Can onlara hatırlatmak için elinden geleni yapıyor. Bu sevimli küçük oyunu Can anlamıyor.

Gülperi dizisinde Gülperi'den gelen hamle, Kadir'i ve Şeyma'yı çok şaşırtacak! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kadir’in söyledikleri karşısında şok olan Gülperi, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Fakat geçmişte bıraktıklarını sandıkları her şey ortaya dökülmek zorunda kalır ve yıllar sonra ikisi de gerçek duygularıyla yüzleşir.

Selen’i kurtaran Hasan, Seyit’in anlattıklarından sonra yanlış bir karar verdiğini anlar. Bedriye için okula gitmek bir işkence haline dönerken, Can ise bambaşka heyecanların içindedir.

Şeyma her cephede Gülperi ve ailesine karşı savaşmaya devam eder. Onunla iş birliği yapan Yakup, Kader’i de dahil ettiği planıyla Gülperi’yi alt etmenin yollarını arar. Hiç beklemediği bir yerden darbe yiyen Gülperi’yi ise zor günler beklemektedir.