Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın gençliğini oynayacak oyuncuyu çok konuşacağız!

Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın gençliğini oynayacak oyuncuyu çok konuşacağız!

tarafından zk zk
Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in başrolünde oynayacakları Gülperi dizisinin çekimleri bir süre önce Antep’te başladı.

Yeşilçay’ın dizide gençliğini oynayacak kişi ile ilgili uzun süren seçimlerden sonra yeni bir isimde karar kılındı. Çok küçük yaşlarda girdiği bir yarışmada birincilik alan genç oyuncuyu aslında bazı dizilerde izledik.

Yeşilçay’a çok fazla benzeyen oyuncunun muhtemelen Gülperi dizisindeki rolünden sonra önü daha da açılacak. Oyunculuk performansıyla da dikkat çekerse, kariyerinde büyük bir sıçrama yapabilir!

Bakın o isim kimmiş? Sina Koloğlu, Milliyet’teki köşesinde Nurgül Yeşilçay’ın gençliğini oynayacak o ismi yazdı:

Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini oynayacak oyuncuyu çok konuşacağız! 8

“Gülperi, yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen başrolü paylaşıyor. Çekimler, Gaziantep’te başladı. Dizide Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) gençliğini Kayra Zabcı oynayacak. Tıpkısının aynısı… Kayra için bu belki de sıçrama olacak. Zabcı, 2013’ te Türkiye ve Dünya Çocuk Best Model yarışmasında birinci olmuş. Yani şöhreti küçük yaşlarda yakalamak için yola çıkmış, ‘tesadüflere’ bırakmamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’ne girmiş, okulu bitiyor. Bugüne kadar ‘Küçük Ağa’, ‘Aşktan Kaçılmaz’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Vatanım Sensin’in gibi birçok dizi ve filmde oynamış. Zapcı’yı ‘Gülperi’de Yeşilçay’ın gençliği ve ilk aşkı sonrasında gelen evlilik hikayesinin bölümlerinde izleyeceğiz.”

Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini oynayacak oyuncuyu çok konuşacağız! 9