Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi yeni bölümde dehşet olay! Finalde Hasan mı ölüyor?

Gülperi yeni bölümde dehşet olay! Finalde Hasan mı ölüyor?

tarafından zk zk

Gülperi’nin dün akşam ekrana gelen 29. bölümünde korkunç bir olay yaşandı. Gelecek hafta 30. bölümü ile final yapması beklenen dizinin bölüm finalinde Hasan, Islahevi’nde bıçaklandı.

Kanlar içinde yere düşen Hasan, elinde Artemis ve ailesinin resmiyle yere yığıldı. Son bir güçle bağıran Hasan’ın yardımına bir süre sonra gardiyanlar yetişti.

Dizi finale giderken yaşanan bu sahne, mutsuz sonla biteceği izlenimini yaşattı. Burak Dakak’ın oynadığı Hasan’ın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu.

29. bölümde neler oldu?

Şeyma’nın Kadir’i vurduğunu öğrenen ve Artemis ile konuşurken videosunu çeken Şeyma, Hasan’ın Islahevi’ne girmesini sağladı.

Bu gerçeği öğrenen Artemis ve Kadir, olaya müdahale etti. Kadir, Gülperi’nin olanları duymasını engelleyince ondan büyük bir tepki gördü. Kendisinden gerçekleri sakladığını öğrenen Gülperi, Kadir’e tepki verdi.

Şeyma’dan Hasan’ın Islahevi’den çıkması için yardım isteyen Artemis, annesi ile arasını düzeltmek için de bunun bir fırsat olacağını söylüyor. Başta bu duruma yanaşmayan Şeyma ise kızının sözleri üzerine ikna oluyor.

Gülperi yeni bölümde dehşet olay! Finalde Hasan mı ölüyor? 7

Gülperi, Hasan’ın tutuklanma gerekçesini sorduğunda, Kadir’in kendisinden gizleyerek Eyüp’ün peşinden gittiğini ve Eyüp’ün itiraf videosunu bu yüzden polise servis ettiğini öğrenir. Gülperi Kadir’in bu yaptığına inanamaz, kendisinden habersiz böyle bir şey yapması Gülperi’yi derinden sarsar ancak Kadir’in de kendince gerekçeleri vardır.

Bu arada Islahevi’nde Hasan zor anlar yaşıyor. Daha önceden tanıdığı Cenk, onu yaralıyor. Ufak bir sıyrıkla atlatıyor ama ikinci bir saldırı daha gerçekleşiyor. Cenk ve arkadaşları Hasan’ın yanına geliyor. Cenk, Hasan’ın gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor.

Artemis’in fotoğrafını eline alınca ortam geriliyor. Hasan, Cenk’e vuruyor. Cenk, arkadaşlarının Hasan’ı tutmasını istiyor ve onu bıçaklıyor.