Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız’a büyük şok! Kabak yine başına patladı! Yasak Elma yeni bölümde flaş karar!

Yıldız’a büyük şok! Kabak yine başına patladı! Yasak Elma yeni bölümde flaş karar!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin Pazartesi akşamı 43. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yayınlandığı dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız’ın babası Mustafa, Halit’i vurmak isterken Erim’i vurmuştu.

Televizyongazetesi/Detay – Yerde kanlar içinde yatan Erim’i gören Halit perişan olmuştu. Yeni bölüm tanıtımında Erim’in iyi olduğu ve hastaneden çıkacağı öğrenildi.

Yıldız ve annesi Asuman Erim’i hastanede ziyaret etmek istediğinde Ender’in tepkisiyle karşılaşıyorlar. Ender “Ne yüzle buraya geliyorsunuz” derken, Halit de Yıldız’a “Senin yüzünden oğlum ölüyordu” diyerek tepki veriyor.

Olanlar yine Yıldız’ın başına patlarken, hiç tahmin etmediği bir gelişme de yaşanacak.

Yıldız'a büyük şok! Kabak yine başına patladı! Yasak Elma yeni bölümde flaş karar! 7

Erim, hastane çıkışında eve gitmek istemiyor. Annesinin yanında kalmak isteyen Erim’in bu isteğine babası da onay verirken, Halit de Yıldız’a Ender’de kalacağını söylüyor.

Yıldız, bu duruma çok şaşırırken, daha da büyük bir şok geliyor. Halit, Yıldız’dan boşanacağını söylüyor.

Anlaşılan yeni bölüm oldukça heyecanlı ve sürprizli gelişmelerle geliyor.

İşte Yasak Elma 43. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir. Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.