Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi’yle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Kayra Zabcı’nın başına talih kuşu kondu!

Gülperi’yle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Kayra Zabcı’nın başına talih kuşu kondu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in yer aldığı Gülperi dizisi yayınlandığı dönem büyük ilgi görmüştü. Bugün birer şöhret olan birçok genç oyuncunun parlamasını sağlayan Gülperi’nin genç oyuncularından Kayra Zabcı’nın önüne müthiş bir fırsat çıktı.

Genç yaşta anne olan ve çektiği çile üzerine zengin kocasını üç çocuğuyla birlikte terk ederek bir yaşam mücadelesi veren Gülperi’nin hikayesi Türk izleyicisi tarafından çok sevilmişti. Gülperi’de rol alan ve o zamanlar henüz genç birer oyuncu olan Burak Dakak, Rabia Soytürk, Hafsanur Sancaktutan gibi oyuncular bugün birer star.

Bu genç oyunculardan biri de Kayra Zabcı’ydı. Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Gülperi’nin gençliğini canlandıran Kayra Zabcı, diğerleri kadar büyük bir çıkış yapamamıştı. Ancak yıllar sonra büyük fırsat Kayra Zabcı’nın ayağına geldi.

Gülperi’yle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Kayra Zabcı’nın başına talih kuşu kondu! 7

Genç oyuncunun Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezonunda rol alacağı öğrenildi. Hem de Fahriye Evcen’den boşalan rolün yerine. Yani genç oyuncu TRT 1’in bu iddialı dizisinde başrol oyuncusu Barış Arduç’un partneri olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pelin Karahan’ın canlandırdığı Mihriman Sultan’ın kızı Hümaşah Sultan rolüyle adını duyuran genç oyuncunun ilk başrolü olacak. Genç oyuncu dizide Seferiye Hatun karakterini canlandıracak.

Fahriye Evcen’in oynadığı Akça Hatun karakterinin sezon finalinde ölmesi, izleyenler için şok edici bir son olmuştu. Evcen’in bir şekilde diziden ayrılmayacağını düşünenler, bu sonla birlikte ümitlerini de kaybetti. Kısa bir süre sonra Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerine hamile olduğunun öğrenilmesi ile oyuncunun ayrılma nedeni de anlaşıldı.