Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Aybüke Pusat’tan, üzümünü ye bağını sorma paylaşımı!..

Güzel oyuncu Aybüke Pusat’tan, üzümünü ye bağını sorma paylaşımı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Nisan ayında BluTV’de yayına giren mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu ALEF: Mâl-i Hülya ile birlikte beIN CONNECT’de yayınlanan Hayaller ve Hayatlar adlı diziyle ekranlara gelen Aybüke Pusat, dikkat çeken sosyal medya pozlarına yenilerini ekledi.

Tatil pozlarını instagram hesabından yayınlayan oyuncu fotoğraflarının altına; ‘Üzümünü ye bağını sorma’ yazdı. Bikinsiyle poz veren Aybüke Pusat göz alıcı fiziğiyle yine adından söz ettirdi.

Oyunculuk yeteneğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ve yeni nesil kadın oyuncular arasında ekranların aranılan yüzlerinden olan Aybüke Pusat düzgün fiziğiyle hayranlarından tam not aldı.

Güzel oyuncu Aybüke Pusat'tan, üzümünü ye bağını sorma paylaşımı!.. 8

Instagram’da 3.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları oyuncunun paylaşımına; ‘Bağ güzel sen güzel’, ‘Ne bu güzellik?’ ve ‘İlaç gibi geldi bana bu fotoğraflar’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Güzel oyuncu Aybüke Pusat'tan, üzümünü ye bağını sorma paylaşımı!.. 9

2014’te düzenlenen Miss Turkey Yarışması’nda üçüncü seçilen Aybüke Pusat aynı zamanda tescilli bir güzel. Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu son iki projesinde tercihini dijital platformlardan yana kullandı. Hayranları oyuncunun televizyon ekranları için çekeceği yeni projesini merakla bekliyor.