Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel evde sıkılanlara öyle bir öneri yaptı ki, sıkılmaktan vazgeçerler

Gülse Birsel evde sıkılanlara öyle bir öneri yaptı ki, sıkılmaktan vazgeçerler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NTV’de Gülay Avşar’ın sunduğu Gece Gündüz programına konuk olan ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, herkese evlerinde kalmaları tavsiyesinde bulundu. Koronavirüsün ülkemizde görülmeye başladığı günlerden itibaren BKM’nin tüm projelerin çekimlerini iptal etmesi ile birlikte Gülse Birsel de evde kalmaya ve sosyal izolasyon yapmaya özen gösteren ünlüler arasında yer aldı.

Birsel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da tüm takipçilerine imkanları dahilinde evlerinde kalmaları tavsiyesinde bulundu.Gece Gündüz programında evde kalmakta sıkıntı yaşayanları hastanelerde sağlık çalışanlarına destek olmaya davet eden Gülse Birsel, esprili ifadesiyle de dikkat çekti.

Birsel, şöyle konuştu: “Evde çok sıkılıyorum diyenlere biraz sinirleniyorum. Karnı tok, sırtı pekse, bütün imkanları varsa ve evde sosyal izolasyon yapabiliyorsa herkesin evin tadını çıkarmasını tavsiye ediyorum. Çok sıkılıyorlarsa bir hastaneye gidip sağlık çalışanlarımıza yardım etmeyi düşünebilirler bence. Onların şu anki koşuşturmasına tanıklık edebilirler.Sonra dönüp evlerinde hiç sıkılmayacaklarına eminim.

Onun için herkese kitapları,filmleri, ev işini tavsiye ediyorum. Evde oturmak güzeldir.O kadar şikayet edilecek bir şey değildir. İmkanlar varsa evin tadını çıkartmak lazım. Bizim de bu evin tadını çıkartmaya bir katkımız olursa ne ala…”