Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete oyuncuları Türkiye’de bir ilke imza attı!

Jet Sosyete oyuncuları Türkiye’de bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete oyuncuları evlerinde dizi çekti, Star’da yayınlanacak! Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, daha önce instagram hesabından bilgilendirmelerde bulunmuş ve Jet Sosyete dizisi oyuncularının kendi imkanları ile evlerinden çektikleri “evde kal” temalı videoların birleştirilmesi ile bir dizi bölümü yapıldı.

Gülse Birsel, geniş kitlelere ulaşması maksadıyla bu bölümün StarTV’de yayınlanacağını duyurdu. NTV’de Gülay Avşar’ın programına konuk olan Birsel, herkesin şu anda yaşadıklarını paylaşmak ve bir nebze iyimserlik katmak için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Jet Sosyete oyuncuları Türkiye'de bir ilke imza attı! 7

Birsel,”Önce Star’da, önce televizyonda seyredeceğiz hep birlikte. Aslında bunun sebebi biraz da bir bölüm daha yapalım diye bir şey değil… Herkesin şu anda yaşadıklarını biraz paylamak, biraz insanlara neşe, iyimserlik, ümit… Onun için de televizyondan yayınlanması daha tatlı olacak, daha geniş kitleye ulaşacak.Bakalım inşallah beğenirler” ifadesini kullandı.

Malzeme sıkıntısı olmayan bir durum yaşadıklarını da ifade eden Birsel, daha önce de sosyal medya üzerinden yaptığı bilgilendirmelerle detayları vermişti.

Oyuncu, “Baktık ki eksik kalan sahneleri evden telefonla çekmek çok iyi sonuç verdi, size aynı teknikle bir “Jet Sosyete’nin corona ile imtihanı” özel bölümü çekmeye karar verdik! Yakında Star’da. Biraz umut, neşe ve sabır versin bu günlerde” diyerek bu bölüm hakkında detaylar sunmuştu.

Sosyal izalosyan bir çekim tekniğine dönüşmüş oldu. Eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta Gizem’in minik konseriyle (!) corona günlerinde evlerde yaşananları özeti izleyicilerin karşısına çıkartılacak.