Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel ne demek istedi? Yeni bir dizi müjdesi mi bu?

Gülse Birsel ne demek istedi? Yeni bir dizi müjdesi mi bu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yalan Dünya, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete dizilerine imza atan Gülse Birsel, senaryosunu yazdığı bu dizilerle son yıllarda izleyicinin beğenisini kazanan projeleriyle tanınıyor. Aynı zamanda senaryosuna imza attığı dizilerde kendisi de rol alıyor.

Gülse Birsel’in sit-com tarzındaki dizileri, ekranda uzun yıllar konuşulan ve pek çok ünlü ismin de yer aldığı projeler. Aynı zamanda her karakter de adeta fenomen oluyor ve unutulmayacak sahnelere imza atıyor.

Yıllar geçse de hala hatırlanan Avrupa Yakası dizisi ve oradaki karakterlerle birlikte, Yalan Dünya dizisi de heyecanla izlenen ve her bölümü merakla beklenen bir projeydi.

Star TV’de başlayan ve sonrasında tv8’e geçen daha sonra ise dijital platform PuhuTV’de yayınlanan Jet Sosyete dizisi, Birsel’in son projesiydi. 2020 Mayıs ayında final yaptı.

Gülse Birsel de o tarihten beri başka bir projede yer almadı. Birsel, yaz sezonunu biraz uzatarak hala Bodrum’da tatil yapmaya devam ediyor.

Ancak yaptığı son paylaşıma bakılırsa bu keyifli tatilden sonra artık çalışma isteği gelmiş Birsel’e. Bodrum manzarası eşliğinde yaptığı paylaşımda “Bodrum benim balımdır. Ekim, Bodrum, Manzaralı” notlarını düşen Gülse Birsel’in “Story attığıma göre vaktim çok” notu dikkat çekti.

Ancak asıl dikkat çeken cümle ise “Çalışayım artık ben, evet ya” notu oldu. Gülse Birsel’in bu son cümlesine bakılırsa, üzerinde çalışacak bir projesi çoktan oluşmuş bile! Bakalım bu proje yeni bir dizi mi? Yakında detaylar ortaya çıkacaktır mutlaka…

Gülse Birsel ne demek istedi? Yeni bir dizi müjdesi mi bu? 7