Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu’na Aşk-ı Memnu’daki annesinden sürpriz hediye

Nur Fettahoğlu’na Aşk-ı Memnu’daki annesinden sürpriz hediye

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Televizyon ekranlarının unutulmayan dizileri arasına giren Aşk-ı Memnu dizisinde Nur Fettahoğlu da Peyker karakterine hayat veriyordu. Şimdilerde Babil dizisinde oynayan Fettahoğlu, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan dizideki başarılı oyunculuğuyla da konuşulmuştu. Fettahoğlu, o günlerden bu yana dizide birlikte oynadığı isimlerle arkadaşlığını da sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay, Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynadığı Hazal Kaya ile aradan geçen 10 yılın ardından yeniden bir yapımda buluşmuştu. ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde Kaya ve Fettahoğlu, iki kardeşi oynadılar.

Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde annesini oynayan usta oyuncu Nebahat Çehre ile de o günden bu yana görüşmeye devam ediyor. Aralarındaki sevgi ve dostluk bağı da sürüyor.

Fettahoğlu, son olarak yaptığı paylaşımla Nebahat Çehre ile dostluklarının bugüne uzandığını bir kez daha göstermiş oldu. Çehre, bilindiği gibi giyim tarzıyla çok dikkat çeken bir isim.

Ünlü Oyuncu, yıllar önce dizide kızını oynayan Nur Fettahoğlu’na güzel bir jest yapmış ve bir hediye göndermiş. Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin setindeki karavanında çekilen bir fotoğrafını yayınlayarak “Neboşum aşık oldum ama sende durduğu gibi durmuyor. Çok teşekkür ederim” notunu yazdı ve Nebahat Çehre’yi etiketledi.

Nebahat Çehre’nin bir süre önce modacı Rufat İsmayil’le birlikte 52 parçalı bir koleksiyon hazırladığı gündeme gelmişti. Fettahoğlu’nun giydiği şalvarı Nebahat Çehre’nin hediye ettiği de böylece anlaşılmış oldu.

İşte o paylaşım:

Nur Fettahoğlu'na Aşk-ı Memnu'daki annesinden sürpriz hediye 7