Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel nereye Hasibe Eren oraya… Jet Sosyete’nin Pelin’inden övgü dolu sözler

Gülse Birsel nereye Hasibe Eren oraya… Jet Sosyete’nin Pelin’inden övgü dolu sözler

tarafından ker_def
Gülse Birsel nereye Hasibe Eren oraya... Jet Sosyete'nin Pelin'inden övgü dolu sözler 7
‘Gülse’nin dehasına hayranım’

Hasibe Eren, ‘Jet Sosyete’ dizisinde üçüncü kez Gülse Birsel’le çalışmanın mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, “Onunla çalışmak Alis Harikalar Diyarı’nda olmak gibi. Dehasına hayran kaldığım olağanüstü bir kalem” dedi

Milliyet’ten Senem Aydın’ın röportajı:

Star TV’de yayınlanan ‘Jet Sosyete’de Pelin karakterini canlandıran Hasibe Eren, komedyen olarak tanındığı için gelen tekliflerin de o yönde olduğunu söyledi. Daha fazla kadının mizah yapmasını istediğini belirten oyuncuyla, yeni projesini ve komediye olan ilgisini konuştuk.

– ‘Jet Sosyete’ Gülse Birsel’le üçüncü projeniz. Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler hissettiniz?

‘Gülse yine ne acayip bir dünya kurgulamış’ diye heyecanla okudum. Aslında başka bir karakteri oynayacaktım. Okurken, ‘Allah’ım ne çok eğlenecekler’ duygusundaydım. Sonra Gülse’nin “Pelin rolünü denemek ister misin?” demesiyle kendimi sette buldum.

– Canlandırdığınız Pelin Soner nasıl biri?

Dört çocuklu bir anne ve kariyer insanı. Dizide izleyeceğiniz Özpamuk Tekstil’in halkla ilişkilerinden, pazarlamasından ve sosyal medyasından sorumlu. Kendisi bir sosyal medya fenomeni. Klişe ‘cemiyet hayatının tanınmış simalarından’ tanımının altını dolduran bir kadın. Davetlerde sıkça gördüğümüz stil ikonlarından biri diyebiliriz.