Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel neyi kaybettiğimizi en iyi anlatan isim oldu!

Gülse Birsel neyi kaybettiğimizi en iyi anlatan isim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 91 yaşındaki ünlü tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter’in vefat haberi 17 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde geldi.Ünlü isimler de bu üzücü haberin ardından sosyal medya hesaplarında taziye paylaşımları yaptı.

11 Ekim 1928 İstanbul doğumlu olan Kenter, yaklaşık 60 yılını sanat içinde geçirdi.

Önceki gün hastaneye kaldırılan Kenter, akciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu. Acı haberin gelmesinin ardından paylaşım yapan isimlerden birisi de Gülse Birsel oldu.

3 sezondur Jet Sosyete dizisinin senaryosunu yazan, aynı zamanda yapımda Gizem Özpamuk isimli karakteri de canlandıran Gülse Birsel, Kenter’in vefatından duyduğu derin üzüntüyü instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Aslında Birsel, neyi kaybettiğimiz en iyi anlatan isimdi. Birsel’in “Olağanüstü bir aktrisi, hocayı değil, bir ekolü, bir kurumu kaybettik” sözleri aslında Kenter’in nasıl büyük bir sanatçı olduğunun da en iyi anlatımıydı.

Birsel, duygularını şu sözlerle ifade etti:

Bu ülkede oyuncu olmak isteyip de ona hayranlık duymayan, öğrencilerini kıskanmayan var mıdır? Sadece değerli bir insanı, olağanüstü bir aktrisi, hocayı değil, bir ekolü, bir kurumu kaybettik. ..

Gülse Birsel neyi kaybettiğimizi en iyi anlatan isim oldu! 7