Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel sosyal medya ödülünün sahibi oldu!

Gülse Birsel sosyal medya ödülünün sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerinde ortaya koyduğu projelerle özellikle dizi sektörünün en çok konuşulan isimlerinden olan Gülse Birsel, hem hikayesini yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizileri sevdirmesini başardı. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu, filmleriyle de sinema sektöründe önemli adımlar attı.

Gülse Birsel tüm bu çalışmalarına destek bulduğu, kendisini ifade ettiği ve hayranları ile buluşabildiği sosyal medya konusunda da ödül kazandı. Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından her sene düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya ödülleri olan Social Media Awards Turkey 2020 ödül töreni, bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle dijital ortamda yapıldı.

Gülse Birsel, “En iyi twitter kadın oyuncusu” ödülünün sahibi oldu. Ödülü ile birlikte instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, duygularını kelimelere döktü. Birsel, sosyal medyadaki birçok terimden anlamadığını da itiraf etti.

İşte ünlü oyuncunun ödül ile ilgili düşünceleri:

Ödül törenleri de artık online. Az önce tam dijital çağa ve pandemiye yakışır biçimde oturduğum yerden #socialmediaawards2020’de ödülümü aldım. Takipçi sayısı, takipçilerle iletişim, ileti başı etkileşim oranı vs. gibi pek çok kriter varmış. TV’ye ilk başladığımda reytingden, sosyal medyaya girdiğimde de yıllarca bunlardan hiç anlamadım. Ama seyirci, takipçi fark etmez, bütün ilişkiler iyi arkadaşlıklar gibi olmalı. Çabasız, içten, sahici ve neşeli. Sağ olasın @marketingturkiyetr ve @socialmediamonitoring #boomsonar @socialmediaawardsturkey

Gülse Birsel sosyal medya ödülünün sahibi oldu! 7