Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel ‘üşüyorum’ deyince Adana, Batman, Antalya’dan davetler geldi!

Gülse Birsel ‘üşüyorum’ deyince Adana, Batman, Antalya’dan davetler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin Star TV ekranında veda etmesinin ardından tatile çıkmış ve uzunca bir süre dinlenme fırsatı bulmuştu. Yaz aylarının sonlarına doğru yeniden bilgisayar başına geçen oyuncu, 3. sezonunda internet platformunda yayınlanacak olan Jet Sosyete’yi yazmaya başlamıştı. Dizi artık 60 dakika veya daha az sürelerle internette izleyicisi ile buluşacak.

Gülse Birsel ise yaz sıcağının Eylül ile birlikte düşmesine vurgu yaparak, 26 derecenin altında üşümeye başladığını ve İstanbul’a dönüş yapacağını belirtti. Gürsel’in mesajı şöyleydi: “Bu yazdan, 40 derece, saçların terden ıslandığı bir akşam üzerinin #tb’si. Kalmadı o santigratlar artık, nerede? 26’nın altında benim bünye zaten üşüyor, hemen iç mekan ve zeminde halı özlüyor. Yani, İstanbul, halıları ser, çoraplarımı hazırla, geliyorum ben!”

Gülse Birsel 'üşüyorum' deyince Adana, Batman, Antalya'dan davetler geldi! 7

Oyuncunun bu sözlerine üzerine Adanalı hayranlarından yorumlar geldi.”Siz bir de Ağustos’ta Adana’ya gelin, 12 ay kış olsun istersiniz” diye yazdı. Batman ve Antalya’dan yazan hayranları da bu şehirlerin sıcaktan kavrulduğunu belirten yorumlar yaptı.

Bir takipçisi ise “Alanya’ya bekleriz. Yerden halıları kaldırıp fayansın üzerine yatıyoruz” diye yazdı.

Gülse Birsel’in enerjinin yüksek olduğunu hissettiğini söyleyen bir hayranı ise “Bu yıl yine iyi bir şeyler çıkacak gibi” diye yorumda bulundu.