Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel, Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili paylaşımını eleştiren izleyiciye inceden laf çaktı!

Gülse Birsel, Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili paylaşımını eleştiren izleyiciye inceden laf çaktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com- Ünlü senarist Gülse Birsel, en son ekrana Jet Sosyete isimli diziyi hazırlamıştı. Önce Star TV’de sonra da tv8’de yayınlanan dizi daha sonra dijital platform PuhuTV’ye geçmiş, finali de 3. sezonuyla Star TV’de yapmıştı.

Ekrana neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda her hafta dizi yazmanın zorluğunu bir kez daha yaşayan Gülse Birsel, bu son zorlu süreçten sonra 2 yıl boyunca ara verdi. Bir süre dinlenen Birsel, daha sonra bir kaç projesi olduğunu sosyal medyadan belirterek yeni filminin duyurusunu da yaparak heyecanı katladı.

Bir süre önce çekimleri biten Yılbaşı Gecesi isimli filmi, Disney +’ta yayınlanacak. Filmde Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu’nun rol aldıkları film, bir yılbaşı gecesinde, aynı ortamda bulunmaları pek de mümkün olmayan bina sakinlerinin buluşması ve yaşananların anlatıldığı bir komedi filmi.

Gülse Birsel, Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili paylaşımını eleştiren izleyiciye inceden laf çaktı! 8

Çekimleri bir süre önce biten filmin, Disney Plus’ta yılbaşı akşamı yayınlanması bekleniyor. İsminin de Yılbaşı Gecesi olması ve konusunun da aynı günde geçmesi nedeniyle bir sürprizle o gece yayınlanacağı konuşulmakta.

Gülse Birsel, büyük bir heyecanla yeni filmiyle ilgili zaman zaman paylaşımlar yapıyor sosyal medyadan. Son olarak instagram hesabından bir kare paylaşan Birsel “Filmimizin tonu temsili olarak budur!” yorumuyla, bir sahne sırasında çekilen komik bir pozlarını paylaştı.

Gülse Birsel, Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili paylaşımını eleştiren izleyiciye inceden laf çaktı! 9

Bu paylaşımın altına bir instagram kullanıcısının yaptığı eleştiri ve Gülse Birsel’in verdiği yanıt ise dikkat çekiciydi! “Hep aynı kişilerle çalışmak ne kadar profesyonelce? Duygusal kararlarla sırf seviyorsunuz diye Ayta Sözeri gibi veya her projenize Derya Karadaş vs. bence daha profesyonel düşünseniz Avrupa Yakası başarısı tarih” şeklindeki yoruma Gülse Birsel yanıt verdi.

Birsel, projelerinde benzer isimlerle çalıştığı yönündeki eleştiri üzerine Yılbaşı Gecesi filminde 9 oyuncuyla ilk kez çalıştıkları mesajıyla karşılık verdi. Birsel “Kadrodaki 9 oyuncuyla ilk kez çalıştık. ??” yanıtıyla dikkat çekti. Pek çok izleyicinin Gülse Birsel’i destekleyen mesajları ise dikkat çekti. “Kimle çalışırsanız çalışın, hepinizi çok seviyoruz. Hepsi birbirinden değerli oyuncular, onları görünce mutlu oluyoruz” diyerek Gülse Birsel’in kadrosunu beğendiklerini dile getirdiler.