Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel yine yaptı yapacağını! Jet Sosyete’ye ne olmuş öyle!

Gülse Birsel yine yaptı yapacağını! Jet Sosyete’ye ne olmuş öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Televizyon ekranında izlemeye alıştığımız Jet Sosyete, 3. sezonuyla artık Puhu TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Yaz ayından bu yana dizinin yeni bölümleri için çalışmakta olan Gülse Birsel, bambaşka bir konsept ile Jet Sosyete’yi sevenlerinin karşısına çıkartmaya hazırlanıyor.

Dizinin süresinin 60 dakikaya inmesi ve dijital platformda olmasının sağladığı özgürlükler Gülse Birsel’e geniş bir hikaye alanı açmış durumda.

Jet Sosyete’nin 3. sezonu için yayınlanan 3 fragmanında da yerli dizilerdeki sahnelere, temalara, hikayelere eleştiriler var. Birsel, bu konsepti televizyon ekranında denemeye cesaret edemezdi. Ama şimdi daha özgür bir platformda Jet Sosyete dizisi izleyicilerin karşısına çıkacak.

Birsel, instagram hesabından 3. sezon 3. fragmanını paylaştı.

“Ben şok ve avakado da şok. İşler karışıyor, sosyetede nere oluyor?” notuyla fragmanı paylaşan Birsel, Ekim ayında yayında olacaklarını belirtti.

İşte o paylaşım:

Ben şok, ve avokado da şok! ?✨? İşler karışıyor, sosyetede neler oluyor? ? Jet Sosyete yeni sezonu ile Ekim’de sadece puhutv’de!

 

(Puhu tv ücretsiz bir internet kanalıdır. Cep telefonunuzdan, bilgisayarınızdan, akıllı televizyonunuzdan veya televizyonunuzu internete bağlayarak izleyebilirsiniz. Yurtdışındaki seyircilerimiz ise yeni bölümleri Yotube’daki Jet Sosyete kanalından takip edebilecekler.)