Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen hayatının fırsatını Sevgili Geçmiş’te buldu!

Melis Sezen hayatının fırsatını Sevgili Geçmiş’te buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2 Aralık 1993 doğumlu olan Melis Sezen, 3 yıl önce başladığı kariyerinde adeta projeden projeye atlıyor…

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Asya olarak ekrana gelen oyuncu,sonrasında da Siyah İnci dizisinde boy gösterdi. Geçen sezon Leke dizisiyle kendini kanıtlayan Melis Sezen, projenin 2. sezona taşınmaması nedeniyle Star TV’nin Sevgili Geçmiş dizisinde kariyerine devam edecek.

Eme Kınay ve Ece Uslu gibi iki önemli isimle aynı sette olmanın avantajına sahip olan Melis Sezen, ayrıca Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Elifcan Ongurlar, Burak Çelik gibi genç meslektaşları ile de önemli bir deneyime imzasını atacak.

İzmir’in güzel ilçesi Urla’da çekimlerine devam eden dizinin ilginç bir hikayesi var. Eğer Sevgili Geçmiş tutar ise bu, Melis Sezen için kariyerine büyük bir sıçrama olarak yazılacak. Projeleri hep kısa süreli olan Sezen,bakalım aradığı mutluluğu bu dizide bulabilecek mi?

Instagram hesabından dizinin ilk görüntülerini paylaşan Sezen,”Biz çok heyecanlıyız ve ilk tanıtımımızla sizlerleyiz” ifadelerini kullandı.

Sezen’in hayranları ise beğeni ve iltifat içerikli yorumlarıyla ekibe destek oldu.

?⭐️