Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’den Emine Bulut cinayetine Jet Sosyete sahnesi üzerinden sert tepki!

Gülse Birsel’den Emine Bulut cinayetine Jet Sosyete sahnesi üzerinden sert tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülse Birsel, Kırıkkale’de 10 yaşındaki kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanan ve ölümü ile Türkiye’yi yasa boğan Emine Bulut cinayeti hakkında Gülse Birsel de ses yükseltti.

Daha önce Jet Sosyete dizisinde kadına şiddet konusunda önemli bir mesaj veren Gülse Birsel, bu sahneyi instagram hesabından yayınladı ve aşağıdaki mesajı paylaştı.

“İçerik üreticisi sorumlu davransın” çıkışında bulunan ünlü oyuncu, “Şiddeti kahraman karakterlerle bağdaştırmayalım” diye yazdı.

İşte Gülse Birsel’in sözleri:

Kadına şiddette emniyetin, siyasetin, yargının, diyanetin, eğitim sisteminin yapacağı, değiştireceği çok şey var. Medya ve içerik üreticileri de kendine bir dönüp baksın bu arada! Denetleyiciler işkence gören kadın görüntüsünden, yaralamadan, cinayetten çok şarap bardağından rahatsız oluyorsa da, bari içerik üreticisi sorumlu davransın! Hem kadına şiddete, hem genel olarak şiddete hikaye mecbur etmiyorsa yer vermeyelim, bu temayı dikkatli kullanalım, en azından şiddeti kahraman karakterle bağdaştırmayalım yahu! Yeter! #eminebulut